Голямата звезда на Лос Анжелис Галакси Златан Ибрахимович отбеляза своя

...
Голямата звезда на Лос Анжелис Галакси Златан Ибрахимович отбеляза своя
Коментари Харесай

Гол и асистенция на Ибра не помогнаха на Галакси

Голямата звезда на Лос Анжелис Галакси Златан Ибрахимович означи своя дежурен гол, а също по този начин добави асистенция на сметката си, само че и това не избави отбора му от втора загуба за сезона в Мейджър Лийг Сокър. Ел Ей отстъпи с 2:3 във визитата си на Ню Йорк Ред Бул в мач от 10-ия кръг на шампионата. На стадион " Ред Бул Арена " домакините поведоха в 15-ата минута с гол на Терек. Последваха по едно анулирано попадение за два отбора, само че в края на първата част Галакси стигна до цялостен поврат в границите на четири минути.
The first of two very, very beautiful goals from the #LAGalaxy@diegopolenta92 @Ibra_official @AntunaUriel pic.twitter.com/nYUrH7OZNP
— LA Galaxy (@LAGalaxy) May 4, 2019

Първо мексиканецът Уриел Антуна изравни в 39-ата минута с второто си следващо попадение, откакто Ибра проби отдясно и го откри в наказателното поле. Шведът пък означи деветото си попадение за сезона в 43-ата минута, когато с плонж донесе задатък за гостите. Капитанът на Галакси има към този момент 31 гола в 35 мача от МЛС.

CHECK OUT THE #LAGALAXY

A couple of delectable dishes from @diegopolenta92 & @ChrisPontius13 ends with a diving header from @Ibra_official pic.twitter.com/baMKzIrfiT
— LA Galaxy (@LAGalaxy) May 4, 2019

През втората част домакините обаче обърнаха нещата в своя изгода. Първо Марк Жатковски изравни в 59-ата минута, като попадението беше зачетено благодарение на ВАР. Етиен пък вкара за 3:2 в 67-ата минута за наслада на над 20 000 фенове по трибуните на стадиона в Ню Джърси.

Ибра и компания се пробваха да стигнат най-малко до точката, само че вратарят Робрел не позволи гол, а един път и средата избави " алените ".

Така Галакси остана на второ място в Западната конференция с актив от 22 точки, като изостава на две от градския си противник Лос Анжелис, който има и мач повече.
Ню Йорк Република България пък е на осмо място в Източната конференция с 11 точки, откакто записа втора поредна победа в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР