Голямата звезда на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс стана четвъртият

...
Голямата звезда на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс стана четвъртият
Коментари Харесай

Четвъртият в историята: Краля с над 10 500 точки

Голямата звезда на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс стана четвъртият баскетболист в историята на НБА, който към този момент има повече от 10 500 точки.

Той реализира това, откакто записа рекордните за сезона 37 точки за трагичния триумф на " Езерняците " против Хюстън Рокетс със 105:104. Резултатът бе 104:104 четири секунди преди края, само че Джеймс съумя да вкара свободен удар и да донесе триумфа на отбора си. Дилън Бруукс приключи с 24 точки за Хюстън, а Алперен Сангун добави 23. 

Кевин Дюрант от Финикс изигра своя 12-и следващ мач, в който означи 25 или повече точки. Това е най-голямата серия в историята на тима от Аризона. Дюрант вкара 39 точки за триумфа на " Слънцата " със 140:137 над Юта Джаз след две продължения. " Опитах се да остана във форма по време на почивните дни, да последвам проекта за мача и да играя умерено и освободено ", сподели 35-годишното крило след успеха. Девин Букър добави 26 точки и 8 аситенции. Лаури Марканен направи голям мач за " Джазмените " със 38 точки и 17 битки.

Отборът на Бостън Селтикс, който е първи в Източната конференция, се измъкна в край при триумфа над Мемфис Гризлис със 102:100. В мача имаше 18 смени на водачеството на двата тима, като Кристапс Поржингис означи 26 точки, измежду които и мощна забивка в последната минута на мача, която донесе триумфа. След това Поржингис блокира и шута на Зиайър Уилямс, с което избави отбора си. Дезмънд Бейн означи 30 точки в мача за Мемфис, като добави и 8 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР