Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах отправи сериозно обещание към

...
Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах отправи сериозно обещание към
Коментари Харесай

Мо Салах: Финалът в ШЛ ще бъде началото на една успешна ера

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах насочи съществено заричане към почитателите на тима, като съобщи, че идния край в Шампионската лига против Реал Мадрид на 26 май е единствено началото на неговата сполучлива епоха с екипа на „ червените”.

Мо Салах обра най-важните награди в Ливърпул

25-годишният египтянин удиви целия футболен свят с дебютната си акция на „ Анфийлд”, като към този момент има 43 гола във всички шампионати през 2017/2018. Вчера той обра сериозна численост от клубните награди за сезона, а по-късно хвърча до Лондон, където бе награден с наградата за Най-добър футболист съгласно пишещите публицисти в Англия.

„ Много съм благополучен в Ливърпул, всичко е наред”, съобщи Салах, за който се приказва, че към този момент е трансферна цел точно на Реал Мадрид. „ Разбира се, че имам упоритости за бъдещето с Ливърпул. Както можете да видите, вършим страховит сезон, в този момент ни следва край в Шампионската лига и всички са разчувствани.”

„ Това е единствено началото. Това е първата ми година тук, както и за доста други момчета. Така че едвам започваме”, добави Салах.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР