Голямата звезда на Левски - Найджъл Робърта получи днес наградата

...
Голямата звезда на Левски - Найджъл Робърта получи днес наградата
Коментари Харесай

Найджъл Робърта: Ситуацията в Левски не е добра, дано всичко се оправи

Голямата звезда на Левски - Найджъл Робърта получи през днешния ден премията си за състезател на 28-ия кръг в Първа лига. На особено проведена конференция, нидерландецът съобщи, че загубата от Славия би трябвало да бъде забравена оптимално бързо и да се мисли за идния мач с Лудогорец.

Нападателят отговори уклончиво и на опцията за неотдавнашен негов трансфер в задграничен клуб. Ето какво сподели още той:
 Цанко Стоичков попита за ново джиросване на Левски и означи
Цанко Стоичков попита за ново джиросване на Левски и означи " обръщалката " на Славия

Вижте детайлности

" Не знам какво стана през второто полувреме на мача против Славия . Всичко се обърка и загубихме. Тази загуба би трябвало да я забравим оптимално бързо. Сега би трябвало да се концентрираме върху идния мач против Лудогорец и да дадем максимума, на който сме способни.

Зависи от това Левски дали ще одобри възможна оферта за мен. Ако пред мен се открие опция, да направя крачка напред в моята кариера, мисля, че освен за мен, а и за Левски ще бъде добре да се реализира този трансфер. Разбира се офертата би трябвало да бъде от финансово естество добра, както за Левски, по този начин и за мен. Също по този начин аз би трябвало да бъда заинтригуван от равнището на тима.
 Грандове от Русия и Турция са подготвени да наддават за Найджъл Робърта
Грандове от Русия и Турция са подготвени да наддават за Найджъл Робърта

Интерес към нападателя има от Галатасарай и Локомотив (Москва)

Чета някои неща в медиите за интерес към мен от български тимове, само че аз виждам да съм фокусиран върху представянето си на терена. Оставил съм на моя сътрудник да прави работата отвън терена. Докато няма нищо съответно, аз давам максимума за Левски .

Ако има опция да играя на по-високо равнище, мисля, че ще направя тази стъпка. Ще забележим какво ще се случи. Много е мъчно да кажа какво ще се случи. Аз ще дам моя най-много в дуела против Лудогорец. Никой не вярваше, че ще спечелим и против Берое. На 99% мога да кажа, че в България ще играя единствено за Левски. Това е най-големият клуб в България. Ситуацията не е толкоз добра сега, само че аз имам вяра, че всичко ще се оправи до няколко седмици ", сподели още Робърта.
 Мениджърът на Робърта призна с половин уста за Локомотив (Москва)
Мениджърът на Робърта призна с половин уста за Локомотив (Москва)

" И по този начин да е, никой не се е свързал с мен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР