Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев говори пред камерите

...
Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев говори пред камерите
Коментари Харесай

Неделев: Отиваме на Армията за 3 точки


Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев приказва пред камерите на DIEMA SPORT преди огромното дерби от 2-рия кръг на efbet Лига сред "жълто-черните " и ЦСКА. Аткуващият халф засегна огромен брой тематики, измежду които проваленият трансфер в Трабзонспор, мощното начало на Ботев Пд и успеха в огромното пловдивско дерби, както и упованията си за срещата на "Българска войска ".

"Мисля, че не беше доста елементарно да свикнат с новата скица 5-3-2, тъй като ние тази скица от една седмица я упражняваме и играхме една контрола единствено против тима на Етър. Така мисля, че там добре се представихме в тази скица, само че няма значение в каква скица играем, когато футболистите са съсредоточени на 100 %, виждате, че резултатите не закъсняват и както споделих безусловно справедливо през днешния ден спечелихме ", добави той.

А триумфът се усеща като даже по-значим на фона на толкоз променения състав на Ботев спрямо предишния сезон. И шестте нови попълнения получиха доверието на Ферарио Спасов в титулярния състав и несъмнено не разочароваха. Виктор Генев бе безукорен в центъра на защитата, дружно с явлението Станислав Работов и Иван Бандаловски, по двата фланга Маркиньос Педросо и Мите Цикарски бяха извънредно нападателни, в средата на терена Мишел Еспиноса и Славчо Шоколаров завоюваха борбата с халфовете на противника, а на върха на офанзивата Атанас Илиев сподели може би най-ясно какъв брой доста липсваше на Ботев характерен таран, откакто имаше голяма заслуга за попадението на Неделев, преди самичък да означи втория гол в дебюта си за „ канарчетата “. Бъдещето наподобява ярко, най-малко на терена за „ жълто-черните.

"Ами, да, сносно новите момчета се вписаха в тима. Много се веселя по този начин, че успяхме да създадем един по този начин добър. Както имаме опитни футболисти, по този начин и имаме и много юноши още веднъж, което е в действителност доста похвално, тъй като в действителност малко са тимовете в България, които залагат на юноши. Надявам се и юношите по този начин да се развият в вярната посока и един ден и те да веселя нашите почитатели. Виждате, че по този начин сглобихме съгласно мен един много добър тим и се надявам тази година да бъдем огромен фактор в шампионата ", добави Неделев.

А възпитаниците на Ферарио Спасов няма да би трябвало да чакат доста преди да се изправят пред още един тежък и уморителен тест в първите дни на новата акция. Следва аудиенция на стадион „ Българска войска “ в столицата, където ЦСКА е засегнат след стъпката изкривено на старта, до момента в който Ботев ще търси реванш за отпадането си от „ армейците “ на полуфиналите за Купата в края на юни.

"Надявам се, успеха против Локомотив да им даде по-голямо самочувствие, уповавам се. Отиваме на Армията, с цел да вземем нещо, дай Боже да са три точки, както споделих, сглобихме добър тим и мисля, че можем да победим всеки един тим в България.

„ Не мога да кажа дали изгубените точки от ЦСКА в първия кръг ще са плюс за Ботев. Ние би трябвало да гледаме себе си. Не ни интересува съперника, ние да играем нашата игра и мисля, че когато играем по този начин както през днешния ден го показахме на терена, мисля, че няма да имаме проблеми против нито един тим “.

В момента въпросът сякаш не е дали и по кое време Тодор Неделев още веднъж ще се опитва в чужбина. Трансферните спекулации към звездата на Ботев не стопират от години и бяха в своя пик преди към месец, когато договорката с Трабзонспор изглеждаше сигурна.

"Първо не съм отказал аз офертата от Трабзонспор. Не знам по какъв начин се стигна още веднъж до този слух, че аз съм бил отказал, много неща се изписаха за Трабзон. Нищо не се случи, просто турците се отхвърлиха, не съм се отказал аз. Казаха, че не могат да чакат, имаше още три-четири дни до последния мач със Славия, след това щяхме да седнем да приказваме, само че отхвърлиха се, тъй че животът продължава. Имаме още една година с Ботев, тъй че към този момент си оставам, само че трансферният прозорец е до края на септември въпреки всичко ", сподели още Неделев.

"Не знам дали е обмислял промяна на ситуацията. Всичко водеше до договаряния, в случай че ме изискванията и естествено в случай че Ботев ги устройваха най-много финансовите условия, можеше да се стигне до трансфер, само че както споделих до трансфер не се стигна, тъй че аз съм си състезател на Ботев и уповавам се да не преставам да веселя нашите почитатели ", заключи Неделев.
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР