Голямата, великата Селин Дион е много зле и това разкри

...
Голямата, великата Селин Дион е много зле и това разкри
Коментари Харесай

Сестрата на Селин Дион разплака света със страшната истина за състоянието й!

Голямата, великата Селин Дион е доста зле и това разкри пред ужасените й фенове нейната сестра Клодет. Клодет е непрекъснато до надарената певица като се грижи непрекъснато за нея, дружно с другата сестра - Линда.

Както знаем, Дион от години се бори за здравето си, откакто бе диагностицирана с извънредно рядко, само че и извънредно рисково заболяване. То е неврологично и се назовава Синдромът на Стив-Пърсън. Болните от него получават непрестанни мускулни конвулсии и на процедура се обездвижват с времето.

Снимки на Селин Дион още преди месеци ужасиха света, тъй като певицата не приличаше на себе си. Тя е по този начин изпита и толкоз измършавяла (това може би е най-точната дума, тъй като Селин от дълго време не е просто слаба), че мнозина със сълзи в очите се чудеха по какъв начин въобще съумява да стои изправена на крайници.

Днес Клодет покруси милиони с новината, че за жал, лекарство за заболяването на Селин още няма и не могат да намерят нищо, което да подейства благотворно на положението й. Но не стопират да търсят, да чакат и да се надяват, че лек ще пристигна.

" Сега тя би трябвало да си почива, анулирани от дълго време са всичките й задължения и се молим за Селин ", споделя Клодет. Молим се и ние!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР