Голямата сума била изписана на онези талони, които запленяват всеки,

...
Голямата сума била изписана на онези талони, които запленяват всеки,
Коментари Харесай

България В Ступор! Най-Бедният В Селото Спечели 3 Милиона Лв От Лотарията! Скача От Радост, Поръчва Коли! Последва Най-Страшното

Голямата сума била изписана на тези талони, които запленяват всеки, който има вяра, че единствено против няколко лв. и доста шанс могат да завоюват милионите, оповестява sakarnews.info.

Човекът първо изтъркал печелившите цифри на билета на най-горния ред и видял цифрата 5. След това изтъркал втория ред с неговите цифри, на който още веднъж се появила тази цифра. Потенциалният милионер погледнал облагата под цифрата и видял, че това съвпадане би му донесло 3 000 000 лв..

В този миг издал триумфален зов и почнал да целува ръката на продавачката. На висок глас изразил насладата си от края на сиромашията си на български, почнал да подскача и да танцува. Това привлякло вниманието на хора от прилежащото заведение. " Някои пристигнаха да го поздравят, като разясниха, че какво като е ром и той може да бъде милионер.

А „ богаташа ” достолепно застана до екраните, където популяризират спечелилите от лотарията и се похвали, че скоро и него ще го дават по малкия екран. Щял да си поръча най-скъпата кола, която да го откара в София, да си вземе облагата. Всички му се възхищаваха и повярваха в чудото, че против 5 лв. и най-бедният човек, може да стане милионер ", разясняват поданици на Харманли, станали очевидци на прелюбопитната преживелица.

Продавачката следила съществено обстановката и поискала билета, с цел да свери посредством компютъра премията. " Сканира баркода и заяви на ухиления покупател, че в системата не се регистрира облага. Голямата усмивка на „ късметлията “ внезапно замръзна, а той стартира да упреква компютъра, че не е в ред ", описват очевидци.

Тогава съобразителната продавачка деликатно огледала талона, с цел да види какво неукият ром е правил с него. Веднага забелязала, че индивидът просто не е изтрил до дъно покритието върху билета.

Тя доизтрила полето и до цифрата 5 се появила и 7-ца. Така цифрата 57 върнало „ милионерът “ в първичното му финансово положение, че даже и без последните си 5 лв.. " След тази процедура клиентът стартира да показва недоволството си на майчиния си език, а натрупалите се още веднъж го припознаха като човек от малцинството ", разясняват харманлии.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/pokrtitelna-drama-v-kharmanli-rom-pomisli-che-e-spechelil-3-miliona-ot-lotariyata-no-posle_news560201.html
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР