Голямата синя вълна никъде не се случи. От Втората световна

...
Голямата синя вълна никъде не се случи. От Втората световна
Коментари Харесай

Владимир Каролев за Тръмп: Говори по-бързо, отколкото мисли. Като мен

Голямата синя вълна на никое място не се случи. От Втората международна война до през днешния ден единствено 4 пъти партията, чийто президент е отпред, печели и Конгреса, и Сената. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия икономистът Владимир Каролев по отношение на междинните избори в Съединени американски щати.

,,Демократите още не са разбрали кой е спечелил. Полезно за Тръмп ще излезе това следствие от специфичния прокурор поради връзки с Русия. Честно казано, не съм виждал фотоси с целувки сред Тръмп и Путин, само че съм виждал фотоси с целувки сред Путин и Хилари Клинтън и сред Путин и Обама'', разяснява Каролев.

,,Вярно е, че също като мен Доналд Тръмп приказва по-бързо, в сравнение с мисли, само че той е такъв'', сподели още икономистът.

,,Вярно е също по този начин, че 8000 $ разноски заплаща едно средностатистическо семейство за здравна система, която е по-лоша, в сравнение с тази в Западна Европа. В Америка до всеки доктор би трябвало да има по един правист, с цел да го пази непрекъснато в някакви измислени каузи на пациенти'', приключи Владимир Каролев.

,,Има една наклонност и тя е ясното разделяне в американското общество. Наблюдаваме също по този начин и огромно поляризиране в американската политика'', разяснява от своя страна специалистът Христо Панджуков.

,,По принцип поддръжниците на демократите гласоподават за опазването на здравето, а републиканците за миграцията. Икономиката не е на дневен ред, макар напъните на Тръмп в тази насока'', изясни Панджуков и добави, че демократите печелят измежду дамите и край предградията, а републиканското болшинство ще се затвърди като съпротива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР