Голямата певица Лили Иванова публикува в социалните мрежи писмото, което

...
Голямата певица Лили Иванова публикува в социалните мрежи писмото, което
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Гордея се, че съм на една планета с Лили Иванова

Голямата певица Лили Иванова разгласява в обществените мрежи писмото, което пловдивчанката Евелина Васева й съобщи след концерта в неделя. Примата на българската сцена е написала към обявата си едно сърдечно  " Благодаря ".

Ето го и писмото:

" Няма да не помни, годината беше 2012, в " Арена Армеец, за първи път отидох сама на огромен концерт на Лили Иванова и се прибрах към Пловдив с концепцията, че това е моето начало, няма да спра, каквото и да става. Така стартира всичко и от този миг, от този миг аз съм на всеки концерт на Лили Иванова, а тази година съумях единствено за десетина концерта. Аз съм една нисичко актриса, която напоследък скача и пее най-отпред. Работих няколко пъти с Мариус Куркински, чаках го да се върне на подготовка след фотосите за списанието, неуморно го питах по какъв начин е минало, а той с възхита повтаряше - огромен експерт е тя! Не желаех все с годините да ме е позор и с годините се приближавах.

Неусетно стана като игра за мен, на която желаех да стигна до по горно равнище. В НДК последно ми прати въздушна целувка, в Бургас съумях да се пакостя за едно допиране с ръка, в Созопол не се сдържах и си поревах пред сцената. Тогава получих още веднъж въздушна целувка, все едно “абе, не плачи, бе ", след това на обиколката докосна единствено моята ръка, тъй като не спирах да рева от удивление от този гений и заряд.

Пловдив -13.08.2022, да, Пловдив сме си Пловдив, само че този концерт бе взривяващ, нямаше празно мирис, нямаше празен миг, нямаше миг, в който очите и сърцето, не спираха да следят Лили и цели прелестен миг от " машини ", всички вие не сте хора, вие сте това, поради което си заслужава да останем, да обичаме и живеем тук.

Знам или допускам, че доста хора пишат писма, желаят среща или подпис. Понякога оставям всичко друго значимо в живота ми на назад във времето, с цел да бъде повече време там, където се чувствам жива - на концерт на Лили Иванова. Възхищението ми към този гений и неуморна работа в екип е нещо, което обичам безпределно. Това няма да се промени, това е моята истина, тя остава в мен.

Вече съвсем няма човек от екипа, който да не ме е виждал. Бих била същински щастлива, в случай че имам тази чест да си заменяем няколко думи, даже единствено за парченце от секундата идващия път. Гордея се, тъй като съм съществувала на една планета, в една ера, в едно време, в един миг, в един мирис, в един взор, в една безкрайност с ЛИЛИ ИВАНОВА.

Ще се забележим още веднъж в Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Хасково, София и ще крещя с цяло гърло: Обичам те, Обичам те, Обичаммммм те.

С почитание към всички:

Евелина Васева
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР