Голямата новина! Вестник Марица се завръща на пазара утре след

...
Голямата новина! Вестник Марица се завръща на пазара утре след
Коментари Харесай

Четете в Марица: Тръгна строителството на мегакомплекса до...

Голямата вест! Вестник " Марица " се завръща на пазара на следващия ден след отмора по празниците. Отново мощен, по едно и също време благ и свадлив, търсещ изящното, ровещ в мърсотията. Акцентите:

Тръгна строителството на мегакомплекса до " Лаута "

На мястото ще се издигне един от най-големите жилищни комплекси в България, както " Марица " писа. Той ще се състои от 60 здания, с разгънатата застроена повърхност от общо 355 000 кв.м. Ще се строи на два стадия в продължение на 6 години.

Изплащаме заем за градските улици или висим в тапи

В сряда следва публично разискване във връзка на желанието на община Пловдив да вземе заем, с цел да го влага в развиването на инфраструктурата на Пловдив. „ Марица” показва разнообразни отзиви на представителите на представителите на групите в Общинския съвет и експерти.

Единствено решение на рецесията е необятна коалиция

твърди проф. Румяна Коларова в изявление особено за „ Марица. Така структуриран парламент /с представители на няколко партии/ елементарно и бързо създава държавно управление в европейските демокрации Нидерландия, Швейцария, даже Централна Европа. В страни като Швейцария и Нидерландия сходни кабинети изкарват даже няколко следващи мандата.

Създават плантации за трюфели край Пловдив

Районът е напът да се трансформира в българската Мека на най-скъпия деликатес в света. Черният трюфел, именуван още кулинарен елмаз поради изключителните му вкусови качества, държи галактическата цена от 1000 лв. за кг.

Пловдив прелъстителен за работа и бизнес, само че с високи налози

Заплатите порастват по-бавно, безработицата обаче е под междинната за страната. Област Пловдив обезпечава приблизително годишно съвсем 10% от общата създавана продукция в страната и е на второ място след столицата.

Как бедният поданик направи данъчните щастливи

Близо 8,8 милиарда лв. са постъпленията в Национална агенция за приходите към 28 април 2021 година, което е с над 914 млн. лева повече по отношение на същия интервал на предходната година. От началото на годината ясно се вижда една наклонност - бизнесът прави изпреварващи покупки, има засилена делова интензивност, нещо като „ еуфория след махмурлук”, съпоставя финансовият анализатор Светозар Гледачев. Чувства се един оптимизъм, че най-лошото към този момент е зад тила ни и оттук насетне посоката ще е нагоре.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР