Голямата новина е, че ГЕРБ приключи. Няма значение дали те

...
Голямата новина е, че ГЕРБ приключи. Няма значение дали те
Коментари Харесай

Хаджигенов: Голямата новина е, че ГЕРБ приключи

 Голямата вест е, че ГЕРБ завърши. Няма значение дали те ще са първи. Това съобщи в " Денят стартира " Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън! ".

Според него предходният път предходния път " Изправи се! Мутри вън! " са имали стабилно малцинство.

Той съобщи, че от обединението имат изискване - желаят премахването на основния прокурор и да се състои правосъдна промяна.

" Моето място е в Народното събрание - желая комисия за полицейското принуждение и подслушванията ", разкри представителят на ИМВ. 

" Машинното гласоподаване унищожи купения избор, мъртвите души и вотът от махалите ", счита адв. Хаджигенов. 

" Проблеми с Манолова няма, с изключение на когато няма липса на информация от нейната страна на обединението. Оставаме дружно ", съобщи Николай Хаджигенов.

" Няма и не договаряме нищо с Движение за права и свободи. Ако има подобен миг, той ще е обществен и невъобразим - както всичко, което вършим ", разяснява представителят на ИСМВ. 

" Всички търсят комфорта ГЕРБ или комфорта на това остарялото Българска социалистическа партия, която можеше да прави каквото си желае, само че това не е народна власт. Демокрация значи избрани хора с друга идеология да се съберат в името на общата цел ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР