Голямата любов на Слави Трифонов – Магдалена Ангелова, далеч не

...
Голямата любов на Слави Трифонов – Магдалена Ангелова, далеч не
Коментари Харесай

Любовта на Слави Трифонов лъсна полугола

Голямата обич на Слави Трифонов – Магдалена Ангелова, надалеч не е толкоз свенлива, колкото наподобява, написа Марица.бг.
Психотерапевтката лъсна полугола и за първи път от доста години насам си разреши да смъкна облеклата обществено. В началото на ноември Маги отпътува за две седмици във Виетнам със свои приятелки, като пътуването беше част от нейните курсове за личностно и духовно извисяване и балансиране, писа „ Галерия “.
На тези духовни пътешествия, както Маги ги назовава, се събират единствено и само женски групи и постоянно посещават по някое екзотично кътче. Очевидно във Виетнам огромната обич на Слави е съумяла да реализира цялостна естетика и самодоволство и на един от красивите локални плажове си направила предизвикателна фотосесия.
Облечена в нищожен бански и транспарантно парео в леопардов принт, Маги театралничи пред обектива на камерата като морска русалка.
Психотерапевтката сграбчва окото с дългите си и стройни крайници и наподобява като 20-годишна хубавица, въпреки да не е в първа младост. Ангелова несъмнено заслужава похвали за фигурата си, защото, за разлика от множеството всемирски персони, тя няма никакви корекции по себе си и хубостта й е изцяло естествена./Марица

Още детайлности - ТУК!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР