Голямата изпълнителка Цеца ще се завърне това лято у нас,

...
Голямата изпълнителка Цеца ще се завърне това лято у нас,
Коментари Харесай

Цеца очаква с нетърпение срещата с българската публика на 29 юли за първия си голям концерт в Бургас

Голямата изпълнителка Цеца ще се завърне това лято у нас, с цел да зарадва българските си фенове с огромен концерт в Бургас. Тя ще гостува за първи път на огромна сцена в морския ни град. Датата е 29 юли (събота), а мястото – Морска гара Бургас. 

След големия триумф на концерта през декември предходната година в София и препълнената зала „ Арена София “, в този момент Цеца няма самообладание да се срещне още веднъж с българската аудитория. Изпълнителката споделя в особено видео за идния си огромен концерт: „ Скъпа българска аудитория, желая да ви разглася чудесна вест. Тя е идният ми концерт на 29 юли на Морска гара в Бургас. Очаквам ви! “

Всички фенове на певицата могат в този момент да се възползват и да закупят мечтаните пропуски за концерта на промоционална цена от 66 лв. до 28 юни. След тази дата цената на билетите ще стартира от 88 лв.. Билети може да намерите през уеб страницата, в мрежата на или. В продажба са и специфичните VIP маси. Начало на концерта 20:00 часа. Вратите ще отворят в 19:00 часа. 

В Бургас българската аудитория сигурно ще чуе едни от безконечните шлагери на Цеца  – „ Trepni ”, „ Beograd ”, „ Kukavica ”, „ Zabraneni grad ”, „ Lepi grome moj ”, „ Pile ” и доста други. 



Цеца Ражнатович, или известна и като Цеца Величкович, отбелязва 35 години на сцена и държи върховете за трите най-големи концерта на Балканите – през 2002 в Белград на „ Мала Маракана “, с аудитория над 100 000 души, през 2006 на „ Ушче “ - концерт, който събира към 150 000 фенове и отново на „ Ушче “ през 2013, когато сръбската звезда пее пред 170 000 фена. В края на април тази година, примата на балканската музика е удостоена с приз за изцяло творчество на фестивала „ Sabor narodne muzike 2023 “ и стана най-младата певица, която получава тази влиятелна премия в Сърбия. 

Официален уебсайт за концерта -

Официална Фейсбук страница за концерта – 

Официална Instagram страница за концерта – 

 

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР