Голямата изолация е засилила позицията на лидера във видеострийминга Нетфликс

...
Голямата изолация е засилила позицията на лидера във видеострийминга Нетфликс
Коментари Харесай

Нетфликс е привлякъл 15,8 милиона абонати през първото тримесечие

Голямата изолираност е засилила позицията на водача във видеострийминга Нетфликс (Netflix) и той към този момент има 183 милиона клиенти, само че е внимателен по отношение на бъдещето си поради несигурностите, свързани с пандемията от Ковид-19 и възходящата конкуренция на противниците в сектора, съобщи Франс прес.

Нетфликс удвои чистата си облага през първото тримесечие до 709 милиона $. Компанията притегли 15,8 милиона нови платени клиенти от януари до март по отношение на 9,6 милиона през същия интервал на предходната година, сочи официално съобщение, оповестено през вчерашния ден. Групата дефинира това ускоряване като краткотрайно и в директна връзка с ограниченията за обществена изолираност, подхванати в света, с цел да се спре разпространяването на ковид.

Това е едно забавление, което се появи в подобаващия миг и разреши на хората да приказват за нещо друго от новините за протичащото се. Това сподели шефът по наличието в Нетфликс Тед Сарандос.

За второто тримесечие на 2020 година компанията залага на спомагателни 7,5 милиона клиенти, само че прецизира, че това е единствено догадка.

Много е мъчно да се мисли в дълготраен проект, защото сега сме съсредоточени върху дребния ни принос в тези сложни времена, който е да създадем малко по-поносима изолацията, означи съоснователят и началник на Нетфликс Рийд Хейстингс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР