Голямата дъщеря на покойния Иван Ласкин от брака му с

...
Голямата дъщеря на покойния Иван Ласкин от брака му с
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на покойния Иван Ласкин със силно обещание в памет на баща си

Голямата щерка на починалия Иван Ласкин от брака му с актрисата Мирослава Гоговска претърпява загубата на баща си надалеч от камерите. Люба присъстваше на опелото на татко си, само че резервира хладнокръвие и не пожела да разяснява нито дума. Единственото, което девойката показа, е, че оттук-нататък ще посвещава всяко свое достижение на него.

В думите й няма нищо инцидентно, тъй като малко на брой знаят, че сега Люба е трети курс студентка по медицина и мисията й ще бъде да избавя човешки животи, макар че е била безсилна да помогне на своя татко, писа " Ретро “.

Голямата щерка на Ласкин е измежду първенците в курса, а с отличие приключила и гимназия. Люба имала страхотна връзка с по-малката си сестра София, макар че майка й Мирослава и татко й Иван през годините минали през сложни интервали в връзките си.

По думите на родителите й двамата се срещнали и влюбили прекомерно млади и тя се случила ненадейно и непланирано. Имало и моменти, в които Ласкин не се виждал постоянно с огромното си дете, само че помагал финансово и с каквото може за нейното развъждане. В последните години от живота си на тази земя обаче упорствал двете му наследнички да изградят същинска сестринска връзка и по тази причина Люба придружавала него, Александра и София на фамилните им ваканции през лятото в Гърция.

" Трудно беше, само че популярност богу, че Люба израсна толкоз възпитана и прелестна. Моите девойки са всичко за мен “, споделя артистът в едно от последните си изявленията. По-малката му дъщеря София пък сега е второкласничка в столично учебно заведение.

Въпреки нещастието тя продължава да посещава часовете без спиране, а майка й Александра не й спестявала нищо и разговаряла с нея като с възрастен човек, с цел да не си травмира още нежната й душeвност.

Самата Сърчаджиева пък изуми със силата си феновете на Сатиричния спектакъл, като излезе на сцената малко повече от седмица след кончината си в постановката " Терапевти “. В знак на удивление публиката я извика три пъти на бис и й даде кураж и смисъл да продължава да се бори, а аплаузите Алекс одобри със сълзи на очи.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР