Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея,

...
Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея,
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков с...

Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея, се сгоди. Сиракова се похвали в персоналния си профил във Facebook, като пусна фотография и видео.

На фрагмента лицето на обичания ѝ е безусловно неразпознаваемо, защото той с наведена глава и камуфлажна шапка. Младият мъж целува Славея по челото. Към поста си тя написа на британски:

" И аз споделих " да ", и сложи емотикони с пръстени и синьо сърце.

Във видеото Сиракова показва блестящото и елегантно украшение, с което половинката ѝ е предложил брак.

Бъдещата тъща Илиана Раева също показа поста на първородната си щерка, като написа:

" Красотата и щастието ни дебнат отвред... " и добави с голям брой емотикони.

Годежът на Славея се оказа вест, откакто последната ѝ известна в общественото пространство връзка бе с някогашния порно артист Алекс Ломски. Преди към две години тя удостовери раздялата им и от този момент ревностно пази в загадка персоналния си живот. И до момента в който на фамилните фотоси по-малката ѝ сестра, която също към момента не е омъжена, се появява с обичания си - футболиста Георги Корджиев, и тяхната дребна щерка, Славея постоянно е сама.

Явно Илиана и Наско ще имат под напрежение брачен сезон, тъй като Виолета получи годежен пръстен от Георги в края на декември предходната година, а в този момент и Славея е подготвена да встъпи в лоното на брака.

Източник: life.dir.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР