Голямата дъщеря на бизнесмена Стефан Шарлопов - Ева започна открита

...
Голямата дъщеря на бизнесмена Стефан Шарлопов - Ева започна открита
Коментари Харесай

Дъщерята и вдовицата на Стефан Шарлопов водят открита война за наследството му

Голямата щерка на предприемача Стефан Шарлопов - Ева стартира открита воина против брачната половинка му Бояна, която в този момент ръководи комплекса, основан от мъжа ѝ - “Созополис ”.

Това тя направи с пост във Facebook, озаглавен „ Превзети фантазии ". Ето какво написа Ева Шарлопова-Гергинова:

„ Комплекс „ Созополис " през днешния ден... Една визия, една фантазия. На татко ми. Голям човек с голямо сърце и брилянтен разум. Тази фантазия си отпътува дружно с него, както и доста, доста други неща, които той остави след себе си, плод на неуморния му труд приживе. Днес „ Созополис " е плен с 20-годишни келеши (не се оправдавам за епитета), влезнали в комплекса през букинг, дишат балони на балконите от заран до вечер, пияни, нагли, невъзпитани, шумни, надули чалгата, викат и крещят. Отказват да се преценяват с който и да било, без значение от възраст, пол или време на денонощието. Грозна родна картинка. Грозна действителност. Грозно бъдеще за нашите деца, в случай че това е средата, в която ще израснат, тъй като напъните на дребното останали въодушевени родители да възпитат децата си постоянно не се увенчават с триумф. Седя и си мисля. Затова ли татко ми вложи толкоз старания и обич в този комплекс? Затова ли да подкрепям българското Черноморие?

Затова ли да се връщам всяка година, търсейки останала парченце от него тук?

Няма го. Нито телом, нито духом. И неналичието му става все по-осезаема и осъзната. Защото не всичко е пари, само че малко хора съумяват да го схванат, до момента в който са живи.

Тъжно е. Много е тъжно. Дано да няма “оня свят " и той да не вижда какво се случва с фантазиите му. Защото човек като него не заслужава сходно продължение. Не и той. Не и в “Созополис ”. "

След тези думи излиза наяве, че сред Ева и Бояна има непреодолими разлики по какъв начин да се развива бизнесът, останал в завещание от Стефан Шарлопов. Подкрепена от свои другари във Facebook, Ева прави още едно самопризнание - мъчително ѝ е за всичко, което се случва, и постоянно плаче, предава " Филтър ".

След като двете дами си поделиха публично бизнеса, всички хотели към този момент се ръководят от Бояна, а Ева взе складовете на компанията и сякаш всичко беше наред. Дъщерята на българския Доналд Тръмп обаче по никакъв начин не е удовлетворена от това какво се случва с комплекс „ Созополис " и не желае да се помири със настоящето състояние. Изглежда че войната продължава.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР