Голяма трагедия е станала в голям наш град до река

...
Голяма трагедия е станала в голям наш град до река
Коментари Харесай

Загинал при пожар мъж в Русе е живеел без ток и вода

Голяма покруса е станала в огромен наш град до река Дунав.

76-годишен мъж е умрял тази заран при пожар в Русе. Огънят е избухнал в къща на ул. “Клисура “. Обитателят й, който е живеел самичък, се е опитал да излезе на открито, само че не е съумял. Тялото му е било открито до входната врата, информира Русе Медиа.

Пожарът е избухнал към 6 часа, като бързо е обхванал цялата къща. Мъжът е бил клошар и е събирал всевъзможни отпадъци, които е употребил и за отопление. От огъня е паднал целият покрив, а на място са били изпратени два противопожарни автомобила. Екипите огнеборци са съумели да спасят прилежащите две къщи.

Съседите описаха, че притежателят е бил добър човек, само че е живеел мизерно. От няколко години е без ток и вода и те са му помагали при потребност. Светел си е с газов фенер, в дома му е имало и газова бутилка. Навремето е бил състоятелен, само че е пропилял парите си на хазарт, защото обичал да залага на ротативки. Преди време обществените служби желали да му оказват помощ и да го настанят в обществена услуга, само че той отказал, защото имал няколко котки и не тръгвал на никое място без тях.

Причините за пожара са в развой на изясняване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР