Голяма сума пари, която застреляното 27-годишно момче е заело на

...
Голяма сума пари, която застреляното 27-годишно момче е заело на
Коментари Харесай

10 хил. лева дължал Чавдар на убития, застреляното момиче пък му поискало заем

Голяма сума пари, която убитото 27-годишно момче е заело на посочения за двоен палач Чавдар от село Лозен, е главната версия на проверяващите.
Прочетете още
На второ място се проверявала интимна връзка сред посочения за причинител 34-годишен мъж и ученичката, оповестява Нова тв. 18-годишното момиче е втората негова жертва. Проверява се приложимост на алкохор и опиати, преди да се стигне до убийството с военен револвер на двамата.

По данни на следствието двамата са знаели обстоятелства и условия, свързани с предходното нарушение на мъжа от Лозен - непредумишлено ликвидиране на тогавашното му другарка.

Според източници на NOVA от следствието 18-годишната жертва работила като продавачка в мол. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, арестуван за двойното ликвидиране. Какви тъкмо са били взаимоотношенията им се открива, защото има данни, че той е плащал, с цел да вършат секс. Имала и фотоси, направени от него, които по-късно продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити фотоси със полово наличие на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред проверяващите обвиненият признал, че двамата се скарали, до момента в който били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лева Проверява се дали не са били използвали дрога и алкохол преди този момент.

Заловеният край Айтос 34-годишен мъж признал и за убийството на другата жертва. При разпита си той разказал, че дължал 10 хиляди лева на 27-годишния мъж.

Обещал, че ще му ги върне, откакто получи пратка опиати от морето

Признал му, че е умъртвил приятелката си и изискал още 15 хиляди лева назаем, с цел да избяга в Русия. По-младият мъж му отказал и след счепкване е прострелян смъртоносно.

За изгубването на убития юноша оповестява негов другар в петък. На 4 август Димитър Неделчев пуска пост в обществената мрежа, че негов другар е в неопределеност. Пише, че за последно 27-годишният Иво Колев е забелязан в региона на столичния кв. " Дружба ".

„ Вечерта беше с наш общ другар. Разхождали са се на алеята в Герман. След това се е прибрал, оставил е колата на техните и това, което аз знам, че Чавдар - по негови думи, по думи на Чавдар, го е закарал с колата в " Дружба " и го е оставил там ”, сподели пред Нова тв приятелят на жертвите. Няколко часа по-късно тялото на Иво е открито в равнища край Лозен. Димитър добавя, че предходният ден е бил дружно с убития и с Чавдар, без да имат каквито и да било спорове сред тях.

Чавдар имал другарка - 18-годишната Яна, споделя още приятелят на убития Иво. „ Иво може би се е виждал един, най-вече това да е вторият път с Яна. В смисъл дружно, като са тримата. Той не поддържа безусловно никакъв контакт. Даже Иво си има другарка, денем на алеята е бил дружно с нея ”, споделя още общият им прочут, като по този начин отхвърля първочанално коментирата версия любовен триъгълник да е в основата на двойното ликвидиране.

Сводничесто и трафик на дрога имало в досието на Чавдар. Както и това, че е " патологжичен измамник ". Според репортажа на Нова тв бойният револвер, с който са убити момичето и младежът, е бил на бащата на приятелката на Чавдар. Въпросният мъж  работел като защита.

Жители на Лозен се събраха пред кметството в събота вечерта с искане за обективна присъда на килъра.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР