Голяма работа е този Христо Мутафчиев. Той е може би

...
Голяма работа е този Христо Мутафчиев. Той е може би
Коментари Харесай

Взрив в ефира: Христо Мутафчиев попиля водещите на Би Ти Ви, те пуснаха реклами, за да се осеферят!

Голяма работа е този Христо Мутафчиев. Той е може би измежду единиците българи, освен това обществени персони, които не си поплюват и изричат това, което им е на мозъка и на езика. Едни го ненавиждат за това, други го обичат, само че на него му е през... задния джоб.

Днес артистът провокира цялостен шаш у водещите на Би Ти Ви, на които гостуваше в предаването " Тази събота и неделя ". Както си хортуваха добродушно в студиото, внезапно водещите го попитаха дали е склонен с тях, че медията им е първа постоянно и във всичко. Имаха поради кметските избори и новините от тях, в тази ситуация, само че за Мутафчиев нямаше значение.

Вместо да им се подмаже и да закима утвърдително с глава, той увеличи звук. " Първи сте в това, първи в това, все сте първи - нелепости! Това е вашето мнение, само че моето е друго и то е, че говорите нелепости ", изригна Христо, а водещите се опулиха и мигновено бяха пуснати " избавителни " реклами.

Зрителите обаче всеобщо приветстваха и поздравяваха Ицо за тази му реакция и очевидно се кефеха на физиономиите на фрагментите на Би Ти Ви, изглеждащи като минали през центрофуга.

" Браво, Христо, еваларка! Така би трябвало да се приказва - почтено и непосредствено, айде аман от кудкудякащи гъски, мисирки и прочие говеда ", разясняват в нета.

Тагове: водещи Христо Мутафчиев Би Ти Ви реклами кметски избори актьор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР