Голяма популярност в Гърция получи електронна платформа за продажба на

...
Голяма популярност в Гърция получи електронна платформа за продажба на
Коментари Харесай

Небивал интерес към платформа за продажба на евтина храна

Голяма известност в Гърция получи електронна платформа за продажба на евтина храна. Хиляди са към този момент потребителите.

Само от няколко месеца работи електронна платформа за продажба на евтина храна и разсъни огромен интерес измежду гърците. Програмата се конфигурира на мобилните телефони на потребителите, които се осведомят къде се предлага евтина и качествена храна.

Хранителните обекти,като супернаркети,таверни,фурни и търговци на селскостопанска продукция оферират със 70% понижение храна,която не са продали денем. Тя се изкупува както от жителите с ниски приходи, по този начин и от организации, заети с изхранването на бежанци,домове за възръстни хора, работещите да вземем за пример в строителството, осведоми БНР.

Помощта е двустранна, споделиха създаделите на платформата за евтина храна. От една страна предприемачите въпреки всичко имат някакъв доход от непродадената стока, а от друга се обезпечава храна на хората с ниски приходи. Само в област Атика 6500 са ползвателите на платформата, а 80 са комерсиалните обекти, които оферират евтина храна за деня.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР