Голяма новина, касаеща националния ни отбор по волейбол, може да

...
Голяма новина, касаеща националния ни отбор по волейбол, може да
Коментари Харесай

Голяма новина за волейбола долита от Япония

Голяма вест, касаеща националния ни тим по волейбол, може да дохвъри от далечна Япония през идващия месец. Според няколко самостоятелни един от различен източника съществува огромна възможност Матей Казийски още веднъж да одобри покана и да играе за държавния отбор, написа " Тема Спорт ".

Голямата звезда на родния волейбол не е бил част от националния тим от лятото на 2012 година. За последно Казийски игра под управлението на Радостин Стойчев в олимпийската подготовка за Лондон. След като " лъвовете " се класираха за Игрите обаче, дружно със експерта оповестиха протест на статуквото в обичания си спорт. И внезапно се разграничиха от управлението отпред с Данчо Лазаров.

Събитията от последния месец обаче няма да създадат Казийски безразличен. Посрещачът на ДЖЕЙ Тект може да премисли решението си, в случай че Инженера фактически бъде свален от власт в средата на януари. По-важното за 35-годишния волейболист обаче не е просто Лазаров да падне от поста, а статуквото във Българската федерация по волейбол да бъде сменено. Ситуацията е такава, че в случай че се извърши промяната, за която от Инициативния комитет, издигнал Любо Ганев за президент, приказват, Казийски фактически ще се върне в националния тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР