Голяма мистерия се разиграва в идеалния център на Враца. Тротоар

...
Голяма мистерия се разиграва в идеалния център на Враца. Тротоар
Коментари Харесай

Мистерия в центъра на Враца! За трети път невидим звяр изяжда земята

Голяма тайнственост се разиграва в идеалния център на Враца. Тротоар пропадна и в него се отвориха огромни дупки, алармират врачани.
Кратерите са зейнали на ул. „ Антим I-ви “, тъкмо пред Кривия блок сред пощенската и правосъдната палата в града. Изглежда има срутване на земна маса под тротоара и плочките са потънали надолу. Образували са се дълбоки дупки, в които елементарно може да потъне кракът на човек. Особено рисково е през нощта, защото ямите няма по какъв начин да се видят в тъмнината.

Според хората, живеещи и работещи в региона, пропаданията се отварят най-малко за трети път и мястото постоянно е едно и също. Подобна дупка има и зад блока. Явно под тротоара има теч на вода от повреда, която не се отстранява качествено.



Врачани се надяват следващият ремонт да бъде финален и да не се стига до произшествия.

„ Дупките бързо би трябвало да се запълнят, тъй като по въпросната улица минават доста хора и най-много дребни деца, които учат в близкото начално учебно заведение „ Иванчо Младенов ". От общината би трябвало да вземат ограничения и този път пропадането да бъде оправено един път вечно “, разясняват врачани.

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР