„Голяма лява коалиция ще има. Тя не е лесна, но

...
„Голяма лява коалиция ще има. Тя не е лесна, но
Коментари Харесай

Нинова: БСП готви споразумения с АБВ и партиите на Татяна Дончева и Георги Кадиев

„ Голяма лява коалиция ще има. Тя не е лесна, само че е нужна за България. Особено в изискванията на социално-икономическата рецесия и след ръководството на ГЕРБ”. Това разгласи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

От Българска социалистическа партия водят диалози с други политически партии от няколко седмици. От на следващия ден стартира сключване на съглашения. Обединението е най-верояно с АБВ, "Движение 21 " и "Нормална страна ", посочи Нинова.

Новата коалиция ще се яви на изборите под името "БСП за България ".

„ С огромна убеденост настоявам, че този нов и необятен формат ще докара до доста по-добър резултат за партиите вляво и ще даде опция за смяна на политиките. Отваря и необятна врата за едно ляво-центристко управление”, безапелационен е водачът на Българска социалистическа партия.

„ Всяка от партиите показа програмата и платформата си. Видяхме, че в най-висока степен те съответстват. След това пристъпваме към организационните въпроси”, посочи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че Георги Първанов и Румен Петков няма да вземат участие в листите на обединението.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР