Голяма интрига за новата коалиция между Продължаваме промяната“ и Демократична

...
Голяма интрига за новата коалиция между Продължаваме промяната“ и Демократична
Коментари Харесай

Антоанета Цонева проговори за интрига в ПП и ДБ, скандализира с похвали за бивш социалист

Голяма конспирация за новата коалиция сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ отхвърли Антоанета Цонева. Тя опроверга изказванията, че новата коалиция се цели към нови предварителни избори наесен и ги дефинира като сюжет, който цели да потисне изборната интензивност.
Работим обикновено. В момента тече правенето на предизборната стратегия и няма напрежение в връзките сред двете обединения, което да унищожи или да препречи опцията за общо явяване на изборите и битка за първото място, разяснява в ефира на Българска национална телевизия Антоанета Цонева от „ Демократична България “.
„ Ние не желаеме удължение на рецесията, а страната да е в положение на управляемост. Искаме реформаторско, съвременно държавно управление, излъчено от Народното събрание. В кратковременен проект има исторически прозорец отворен – Шенген, еврозоната, които би трябвало да се изпълнят, с цел да се осъществя потенциала на страната “, уточни тя.
Антоанета Цонева разяснява и присъединението на Явор Божанков към листите на обединението.
„ Божанков е поканен да се причисли към обединението и да е неин представител поради своите позиции – тази за войната в Украйна – назад на Българска социалистическа партия, не е покровител на хартиената бюлетина. Неговите убеждения, полезностите му, методът по който изявява своята позиция, демонстрират, че би могъл да е един от нас и се веселя, че се включва в нашите редици “, уточни тя.
Цонева дефинира глобите по закона „ Магнитнски “ като тежък пестник по репутацията на страната ни.
„ От 10 глобени по този закон (в ЕС), 8 са български жители, което демонстрира, че откакто подобен магнитуд има във връзка с България от страна на Съединени американски щати и Англия, това е прекомерно съществено. Нашите правоохранителни органи и прокуратурата не са си свършили своята работа, тъй като аз не знам да има следствие против Владислав Горанов.
Измерителите за това какъв брой способни са българските институции да постановат закона са това – ние сме отвън Шенген и сега се отсрочва присъединението ни към еврозоната “, уточни тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР