Голяма хранителвна верига у нас въвежда 10% отстъпка върху цялата

...
Голяма хранителвна верига у нас въвежда 10% отстъпка върху цялата
Коментари Харесай

Голяма хранителна верига у нас обяви 10% отстъпка върху цялата сметка, но не за всички

Голяма хранителвна верига у нас вкарва 10% отстъпка върху цялата сметка за клиентите на магазините, влизащи в реорганизация. Ето и детайлностите:

Billa България вкарва ново предложение за своите лоялни клиенти – специфична отстъпка от 10% върху цялата сметка за постоянните гости на магазините, които влизат в реорганизация. Кампанията ще бъде в действие единствено за интервала, в който обектът е краткотрайно затворен, и ще важи за всички клиенти, отчели покупка в него с Billa Card в избран интервал преди старта на обновяването.

Намалението ще може да бъде получено в други филиали на магазинната мрежа, още веднъж посредством потребление на Billa Card. Това е още една стъпка на благодарност от страна на веригата към нейните лоялни клиенти, с която те ще получат достъп до богато многообразие от артикули с най-хубаво съответствие сред качество и цена. Отстъпката не се ползва за артикули от седмични акции (червени цени), продукти с етикет " Сега в Billa ", предложения с Billa Card, лоялни стратегии, тютюневи произведения, храна за кърмачета, както и за други артикули с към този момент понижени цени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР