Голяма е вероятността Гонсало Игуаин да излезе като титуляр за

...
Голяма е вероятността Гонсало Игуаин да излезе като титуляр за
Коментари Харесай

Алегри рискува с Игуаин от първата минута на “Сан Паоло”

Голяма е вероятността Гонсало Игуаин да излезе като титуляр за Ювентус в супердербито от 15-ия кръг на Серия “А” против Наполи довечера от 21:45 часа. Аржентинецът счупи пръст на ръката си и беше опериран преди два дни. Първоначално въобще не се знаеше дали той ще попадне в групата за дуела на “Сан Паоло”, а най-смелите прогнози бяха, че Пипита ще седне на пейката. Юве обаче сигурно ще бъде без Марио Манджукич, който има мускулна контузия и не е с отбора в Неапол. Това лимитира вариантите пред старши треньора Масимилиано Алегри. Той би трябвало да реши дали да заложи на Пауло Дибала като “фалшива деветка” или да рискува с включването на Игуаин.

Ако Алегри избере схемата 3-4-3, Дибала ще работи в предни позиции дружно с Дъглас Коща и Хуан Куадрадо. Ако въпреки всичко се реши да пусне Игуаин от първата минута против някогашния му клуб, Алегри ще подреди състава си в скица 3-4-2-1, като Дибала и Дъглас Коща ще играят по двата фланга, а Куадрадо ще остане запаса. Sky Sport Italia твърди, че точно по този метод ще наподобяват в офанзива " бианконерите " тази вечер.

Добрата вест за Алегри е завръщането след травми на Федерико Бернардески, Джорджо Киелини и Куадрадо. В Наполи с контузии са Фаузи Гулам и Аркадиуш Милик.

Снощи Ювентус дойде в Неапол, а появяването на рейса пред хотела беше съпроводена от бурни освирквания от почитатели на Наполи. Серия А 15 кръг, петък 1 декември  Наполи 21:45предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР