Голяма драма сполетя Нели Рангелова! Певицата изгуби близък човек, а

...
Голяма драма сполетя Нели Рангелова! Певицата изгуби близък човек, а
Коментари Харесай

Нели Рангелова е съкрушена, изгуби свой близък…

Голяма драма сполетя Нели Рангелова! Певицата изгуби непосредствен човек, а това, което показа с последователи си в обществените мрежи, натъжи доста всички.

От поста на изпълнителката, който тя показа в неделя късно вечерта, става ясно, че тя е изгубила своя огромен другар и кръстник прекомерно рано. Все още не излиза наяве каква е повода за нещастието, сполетяла Бойко Ботев, само че от думите на певицата излиза наяве, че очевидно случилото се е било доста ненадейно.

“Сбогом, приятелю. Рано отлетя… Кръстник,приятел.. голяма душа с безконечна усмивка и възприятие за комизъм, музикант по душа, брат, брачен партньор и татко. Галя и Катрин Ботев!! Съболезнования благи девойки!!

Бойко Ботев, Няма да прочетеш в никакъв случай това..Обичам те от цялата си душа и в никакъв случай няма да те не помни!! Светът ми няма да е цялостен без теб!! Безмълвна съм… ”, гласи поста на певицата. 

Под него предстоящо валят мнения на съпричастност към фамилната покруса, която е шокирала Нели Рангелова в действителност доста.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР