Голяма доза забавление очаква ценителите на седмото изкуство в третата

...
Голяма доза забавление очаква ценителите на седмото изкуство в третата
Коментари Харесай

Романтика и екшън в третата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Голяма доза развлечение чака ценителите на седмото изкуство в третата седмица на емблематичната акция „ Великият понеделник “. Филмите „ Жена назаем “ и „ Бодигард на килъра “ ще се изправят един против различен в следващата битка, а киноманите ще имат опцията да изберат коя лента да гледат в понеделник от 21:00 ч. по KINO NOVA, като гласоподават на специфичния уебсайт:.

Романтичната комедия със звездното присъединяване на Дженифър Анистън и Адам Сандлър „ Жена назаем “ е първото заглавие, което влиза в конкуренцията. Дани, ерген на междинна възраст, лъже дамите, с които се среща, че е фамилен. Будейки състрадание с лъжите си, той съумява да омае представителките на нежния пол, само че един ден неистините, които е изричал с години, стават толкоз огромни, че Дани се снабдява и с жена, и с деца.
 Жена назаем NOVA
Вторият кандидат за любовта на феновете е трилърът „ Бодигард на килъра “ . В него Самюел Джаксън и Райън Рейнолдс застават един до друг, макар своите разлики. Ужасният манталитет на наемния палач Дариус Кинкейд е добре прочут и предизвика мощна злост у Майкъл Брус – способния бодигард, който нарушителят наема. Те имат малко време, с цел да избягат от Англия в Хага, само че след появяването на източно-европейския деспот Владислав Духович, задачата им е възпрепятствана. Киноманите могат да дадат своя глас на уеб страницата, както и на. Филмът победител ще бъде излъчен в понеделник, 20 юли, от 21:00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще завоюват брандирана тениска, а в края на акцията двама от почитателите, дали своят вот всяка седмица, ще се снабдят и с огромната премия – проектор, с който могат да вземат киното на всички места със себе си.
 Бодигард на килъра NOVA
" Великият понеделник " дава опция на феновете да избират заглавието , което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на почитателите, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР