Голяма част от зрителите определят поведението на bTV тази пролет

...
Голяма част от зрителите определят поведението на bTV тази пролет
Коментари Харесай

Доктор Неделя Щонова си договори по-висока заплата с bTV

Голяма част от феновете дефинират държанието на bTV тази пролет като на младеж, лутащ се от прекаленост в прекаленост в търсене на себе си.

Вероятно си спомняте, че през февруари малкия екран потегли с една програмна скица, която бе изменена още на идващия месец. Само няколко дни по-късно последва нова порция промени. Те засегнаха главно „ Сървайвър “, за което към този момент не е ясно по кое време се излъчва и по кое време не.

 

Този път на фокус е предиобедната стратегия през уикенда, където се откроява един сигурен първенец, съумял да задържи зрителската обич – доктор Неделя Щонова. Заради положителния рейтинг на предаването й, вместо да се излъчва единствено в неделя, феновете към този момент ще имат опция да го гледат и в събота като началният час остава неизменен. 

 

Предвид обстоятелството, че доктор Щонова е човекът-оркестър и прави всичко сама по предаването си, заплащането й също ще скочи. През годините тя е съумяла да затвърди дотам „ Светът на здравето “, че даже не е нужно да се популяризира кой знае какъв брой. Достатъчно е единствено да я пуснат в ефир, с цел да вдигне рейтинга. Мълвата носи, че точно това й дало убеденост да се пазари за заплатата си, когато й споделили, че работата й се усилва двойно.

 

Според изказванията, до неотдавна тя се е разписвала против месечно заплащане в размер на 4 хиляди лева, а след измененията ще прибира по 7. За да сместят предаването й през уикенда, от bTV са орязали дългите си утринни блокове „ Тази събота и неделя “, които към този момент ще завършват в 11 ч.

Източник: Уикенд 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР