Голяма част от заведенията в София няма да спазят новите

...
Голяма част от заведенията в София няма да спазят новите
Коментари Харесай

Заведенията в София: Отказваме да приемем, че с ковид се заразяваме след 22.00 часа

Голяма част от заведенията в София няма да спазят новите ограниченията, които влизат в действие от 27 февруари. Повечето от членовете на БАЗ и СЗБ отхвърлят да съблюдават новата заповед на Министъра на опазването на здравето, която ги задължава да работят до 22 часа, като потенциалът се лимитира до 50%.

Според тях новите ограничавания дискриминиращи и се надяват те да отпаднат. В противоположен случай ще се готвят за митинг.

" Не сме съгласни с наложения вечерен час! Ние съблюдаваме мярката " зелен документ "! Спазваме всяко разумно и потвърдено противоепидемично ограничаване, което пази нашите клиенти и личен състав.

Новите ограничения за ограничаване на работно време и потенциал опонират даже на правилото за зелен документ и надлежно дискриминират нашето право на труд и вашето право на социализация и свободно напредване.

Отказваме да приемем, че с Ковид-19 се заразяваме след 22.00 часа! Отказваме да ни обричате на банкрут! Настояваме този текст да отпадне от заповедта до 27.01.22., като се надяваме на рационално и заслужено отношение от страна на държавните институции и здравните управляващи!

В знак на митинг и обективност разгласяваме, че няма да съблюдаваме вечерния час и ще работим и след 22.00 ч., спазвайки общоприетото ни публично работно време и условията за зелен документ. Заповядайте! ", пишат столични заведения в страниците си в обществените мрежи.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР