Голяма част от телевизионните зрители го познават като Седрик Дигъри

...
Голяма част от телевизионните зрители го познават като Седрик Дигъри
Коментари Харесай

От Хогуортс до Готъм - Робърт Патинсън на 34

Голяма част от телевизионните фенове го познават като Седрик Дигъри от “Хари Потър”, а още повече са тези, които го свързват със “Здрач” Днес артистът Робърт Патинсън навършва 34 години..

През 2005 година Патинсън, тогава на 19, беше видян от публиката и основателите на филми, откакто получи роля в поредицата за Хари Потър. Актьорът изигра персонажа Седрик Дигъри, който също като Хари е възпитаник в Училището за магия и чудо „ Хогуортс “.

Снимка: Getty Images

Оценките за представянето му бяха напълно позитивни и изглеждаше, че Робърт Патинсън е една от кинозвездите на бъдещето. За негова изненада обаче, продължаването на актьорската кариера не се оказа толкоз елементарно. Близо три години Патинсън не откри сполучлив филм, в който да взе участие.

Така един ден, съвсем на смешка и без да е квалифициран ни минимум за ролята, артистът се явил на прослушване за кино лентата, който беляза кариерата му вечно - “Здрач”.

В „ Здрач “ Робърт Патинсън играе ролята на 100-годишен върколак младеж, който се влюбва в нормално момиче.

Снимка: Getty Images

Филмът, екранизация по необикновено сполучливата книга на Стефани Майър, се трансформира в една от най-гледаните и коментирани поредици на всички времена. Голяма част от мненията обаче бяха отрицателни и милиони хора споделиха омразата си към историята за странните вампири, които са живели епохи, само че се държат като младежи с вилнеещи хормони и не умират от слънчева светлина, а… блестят. Един от тези хора беше звездата в основната роля.
Робърт Патинсън се е оженил скрито за Еф Кей Ей Туигс Информацията е на US Magazine
Робърт Патинсън неведнъж е споделял презрението си към вампирската поредност. В едно изявление да вземем за пример съобщи, че единственото общо сред него и героят му във кино лентата е, че си наподобяват ненапълно на външен тип. Според артиста, на известния измежду младите девойки филм му липсва дълбочина и единственото обръщение е, че е хубаво да си богат върколак и да живееш постоянно.

Участието му в хитовата вампирска поредност донесе на Патинсън доста пари и популярност, само че и остави отпечатък върху кариерата му – каквато и роля да получи в този момент, хората неизбежно си спомнят за първия му в действителност сполучлив филм.

Робърт Патинсън игра в екранизациите по книгите „ Бел Ами “ и „ Вода за слонове “. Ще взе участие и в идващия план на огромния режисьор Кристофър Нолан („ Черният рицар “, „ Генезис “, „ Дюнкерк “), а всички филми на Нолан се трансформират в шлагер и са посрещнати с еднообразно огромно неспокойствие както от публиката, по този начин и от критиците.

Снимка: Getty Images

И въпреки съгласно легендите вампирите да не хвърлят сянка, Робърт Патинсън не може да излезе от сянката на Едуард Кълън даже в този момент, когато беше определен за една от най-желаните функции в киното – Брус Уейн, прочут още като Батман.
Робърт Патинсън е определен за ролята на Батман в новата трилогия Режисурата ще бъде поверена на Мат Рийвс Първи фрагменти с Робърт Патинсън като Батман (ВИДЕО) Видеоклипът е дълъг под една минута, като на него виждаме и новия костюм на Батман

Новината за бъдещата му роля провокира вълна от отрицание в обществените мрежи и даже роди шегата, че Патинсън е най-лошият върколак на света – лишило му е цели 11 години, с цел да се трансформира в прилеп.

На уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете повече за функциите на Робърт Патинсън в самостоятелното кино:
Как красавецът от “Хари Потър ” и “Здрач ” Робърт Патинсън нагази в перверзното Той стана известен с ролята на Седрик Дигъри в “Хари Потър ”, само че в този момент взе участие във филми, които не бихте разрешили на децата си да гледат
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР