Голяма част от снимките на НЛО вероятно са случайни отблясъци

...
Голяма част от снимките на НЛО вероятно са случайни отблясъци
Коментари Харесай

Снимки на НЛО преди ерата на фотошопа

Голяма част от фотосите на НЛО евентуално са инцидентни отражения във фотообектива, недостатъци в лещите или естествени обекти със странна форма. Има възможност една голяма част от останалите фотоси на НЛО да са дронове или някакви секрети пробни военни летателни апарати.

Все отново от основаването на атомната бомба в подземно градче в Съединени американски щати са минали повече от 60 години и за това време не се знае какъв брой съвременни държавни технологии са разработвани и тествани в загадка от обществото.

Но има дребен % от фотосите , които са необясними и в действителност може да са свързани с наличието на извънземен разсъдък на земята.

Да не забравяме и стотиците случаи на срещи с необяснимото, при които няма фото доказателство, само че са подкрепени с показанията на уважавани и съществени хора от всички сфери на живота.
 НЛО Thinkstock/Getty Images

Едни от най-интересните доказателства за сходни фрагменти на НЛО идват не от сегашното, а от предишното. Това са остарели фотоси, направени преди ерата на цифровата снимка и на стратегиите за фото монтаж и обработка.
Тогава не е имало и дронове, а в някои от случаите и постоянни полети на самолети.

И въпреки всичко на тях се е запечатало нещо, което не би трябвало да е там.

Една от най-старите фотография на НЛО е от зимата на 1870 година Направена е от незнаен планинар-фотограф, който е снимал облачна групировка от връх Вашингтон – най-високия връх в североизточната част на Съединени американски щати. Изображението е направено с модерния за времето си стереоскопичен фотоапарат. На него е запечатан непонятен обект с цигарообразна форма. Някои от най-срещаните форми на НЛО са точно с такава форма, съгласно хилядите показания на очевидци.

Тази фотография е по едно и също време и най-старата, и една от най-хубавите фотоси на НЛО.

Да не забравяме и обстоятелството, че през 1870 година не е имало самолетни полети в тази част на света, нито цифрова обработка на фотографиите.

Снимката е закупена от Самюел Шърман през 2002 година от Ebay за 385 $. Шърман открива запечатаното НЛО на фотографията едвам, когато преглежда фотосите вкъщи си.

Друга фотография на НЛО е направена през 1942 година в Кита й. Открита е в остарял китайски фото албум. Направена е от градски фотограф, който видял чудноват обект в небето, снимал го, а след това продал фотографията.

НЛО е запечатано и на фотография от 1920 година , само че за нея не се знае съвсем нищо. Направена е в Съединени американски щати.

Снимка на НЛО е направена и в щата Колорадо през 1929 година, наоколо до дъскорезница.

Една от най-известните фотоси на НЛО е направена през 1942 година по време на по този начин нареченото нахлуване над Лос Анджелис. Стотици поданици на града настояват, че са видели голям обект в небето.
Теориите и догадките са доста, като множеството са свързани с появяването на НЛО над града.

Още по тематиката за НЛО:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР