Голяма част от съвременните жени са амбициозни и самостоятелни. Те

...
Голяма част от съвременните жени са амбициозни и самостоятелни. Те
Коментари Харесай

Как един мъж може да подкрепи амбициозната си половинка

Голяма част от актуалните дами са амбициозни и независими. Те желаят да създадат кариера, преди да основат семейство, сходно на мъжете или пък желаят да имат и двете редом.

Те са склонни да водят лични борби в живота, без да търсят опората на мъжа до себе си или да се възползват от въздействието му, само че това постоянно им носи огромен стрес.

Ако вие сте мъж, който има надарена и амбициозна половинка – съветваме ви да я подкрепяте постоянно по пътя ѝ към върха, а не да се пробвате да прекършите крилете ѝ. Ако я спрете, тя в никакъв случай няма да ви го елементарни. От друга страна, в случай че я тласкате напред, тя ще бъде ваша вечно.

Ето тъкмо по какъв метод да я подкрепяте:

1. Реагирайте въодушевено по отношение на нейните цели и фантазии . Вълнението провокира мотивация. Когато човек се вълнува от личните си цели, той се бори повече за постигането им. Понякога обаче, не е елементарно да останеш стимулиран през целия дълъг развой до постигането на задачите си. Точно за това е хубаво да имаш сътрудник, който да те поддържа и да се вълнува дружно с теб по отношение на твоите персонални планове.

2. Не я разсейвайте, когато тя има потребност да се концентрира. Някои мъже-егоисти разсейват половинките си със личната си персона, тъкмо тогава, когато те би трябвало да се концентрират върху работата си, в случай че желаят да съумеят. Ако държите на обичаната си – оставете я да си свърши уговорките и тя ще ви бъде признателна за проявеното схващане.

3. Предложете ѝ помощ за по-малките неща. Ако обичате половинката си и виждате, че тя е в основен миг от кариерата си и е доста заета – помогнете ѝ с мъничките неща, за които нормално тя се грижи. Това може да значи да почистите дома, да пуснете пералнята, да напазарувате… Един ден тя сигурно ще ви върне жеста!

4. Бъдете нейната канара. Когато земята под краката ни се разклаща, ние имаме потребност да се опрем на нещо устойчиво. Ако половинката ви минава през сложен, противен стадий в кариерата си, покажете ѝ своята поддръжка. По този метод тя ще се оправи по-бързо и ще откри сили да продължи напред.

5. Поддържайте нейното движение, в случай че е допустимо. Понякога е мъчно за един по-инертен мъж да поддържа темпото на амбициозната си половинка. И въпреки всичко, в случай че вашата обичана гради кариера, би било добре и вие да се фокусирате върху вашата работа и да влагате сила в развиването си, следвайки личните си фантазии.

6. Помагайте ѝ при вземането на сложни решения . Никой не обича да взема сложни решения и нормално ги отсрочва до момента в който може. Затова, в случай че половинката ви се доверява на вашата преценка – давайте ѝ своите препоръки по сложните алтернативи, само че го правете по този начин, че тя да има вяра, че е взела решението си сама.

7. Не ѝ позволявайте да се отхвърля. Дори и най-амбициозните хора имат тежки интервали в своя професионален път, когато са подготвени да се откажат от всичко. Опитайте се да предпазите вашата обичана от неверното решение да се откаже от работата си, тогава когато тя стане прекомерно сложна. Помогнете ѝ да откри храброст и да продължи напред. Ако я оставите да се провали, тя ще се потисне и това ще се отрази зле и на персоналния ви живот.

8. Осигурете ѝ спокойна фамилна среда . Ако кариерата на вашата половинка е стресираща, осигурете и успокоение вкъщи. Вечер я водете на кино и на вечери, през уикендите я водете на къси почивки, обграждайте я с деликатност и внимание. Тя сигурно се нуждае от разнообразни способи за облекчение на напрежението, в това число и от буен любовен живот.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР