Голяма част от самотните жени обвиняват мъжете за самотата си.

...
Голяма част от самотните жени обвиняват мъжете за самотата си.
Коментари Харесай

6 качества, които обричат жената на самота

Голяма част от самотните дами упрекват мъжете за самотата си. Но в тази ситуация си коства обстановката да се прегледа от разнообразни ъгли.

Ето кои са качествата, които могат да обрекат една жена на самотност.

1. Тя не е склонна да направи компромис

Има дами, които са безапелационни във всичко. Те са на мнение, че другите би трябвало да се преценяват с тях. По предписание тези дами мъчно се приспособяват и обичат да показват предимство.

Добре е те да развият гъвкавостта си.
Женските елементи на тялото, които подсказват, че дамата е без мъж
Определено можем да заявим, че от време на време необързаните дами си личат от километри. Те носят със себе си друга сила, друго излъчв...
Прочети повече
2. Тя е напълно погълната от персоналния живот на приятелите си

Не е загадка, че самотните дами непрекъснато наблюдават живота на своите приятелки и дотам се потапят в него, че губят своя.

3. Открита злоба към другите

Завистта е възприятие, което живее във всеки човек. Но в случай че не се научим да я направляваме, тя ще съсипе живота ни. Ето няколко образеца за нездравословна злоба:
грижовния брачен партньор на другарка или колежка щастливите взаимоотношения на човек от обкръжението успешната кариера на колежка или приятелка материалните придобивки на различен човек
4. Фриволност
Отшелник 40 години живее край „ Езерото на гибелта “, откакто претърпял побой (ВИДЕО)
Британски аскет, прекарал в самотност към 40 години, споделя за аргументите на своята изолираност. 74-годишният Кен Смит живял съвсем 40...
Прочети повече
Мъжете не харесват сходно държание и то е пагубно за всяка връзка.

5. Обсесивно държание

Когато една жена реши да стартира връзка, в доста случаи тя се натрапва на мъжа с убеждението, че това е най-прекият път към трайната връзка. Но сходно държание само отблъсква и наранява.

6. Прекалена придирчивост
Всяка жена има вяра, че в този живот тя заслужава най-хубавото. Разбира се, няма смисъл да изграждате връзка с прям несретник или лакомец.

Но прекомерно високите условия, които имате към колегата си, би трябвало да бъдат оправдани. Не е толкоз елементарно да срещнете богат, великодушен и хубав мъж, без деца и минали връзки. Най-важно е да откриете „ златната среда “, без да прекалявате с условията.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР