Голяма част от Съединените щати треперят от жесток студ, тъй

...
Голяма част от Съединените щати треперят от жесток студ, тъй
Коментари Харесай

САЩ в дълбоко замразяване, докато голяма част от света е много препечена? И отново, това е изменението на климата

Голяма част от Съединените щати треперят от нечовечен мраз, защото по-голямата част от останалия свят усеща извънредно топло време. Колкото и необичайно да звучи, това несъгласие се вписва компактно в обясненията за това какво предизвиква изменението на климата на Земята, споделиха учени.

В карта на световните температури през последните няколко дни огромни елементи от света - Арктика, Азия, елементи от Африка, Близкия изток и Южна Америка - се демонстрират като тъмночервени, което значи повече от дузина градуса по Фаренхайт (7 градуса по Целзий) по-топло от междинното за края на 20-ти век. Но Съединените щати се открояват като леден палец - наситено синкаво-лилаво, което е също толкоз неразположено, само че откъм студена страна.

Студените ветрове в елементи от Северна Дакота доближиха минус 70 градуса (минус 56 градуса по Целзий), до момента в който топлинният показател в Маями беше с повече от 160 градуса по-топъл при 92 (33 градуса по Целзий). Четвъртият най-студен футболен мач от НФЛ се организира в Канзас Си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР