Голяма част от производителите тази година ще бъдат на загуба.

...
Голяма част от производителите тази година ще бъдат на загуба.
Коментари Харесай

Председателят на Българска аграрна камара: Голяма част от производителите тази година ще са на загуба

Голяма част от производителите тази година ще бъдат на загуба. Това предвижда в ефира на ръководителят на Българска земеделска камара Костадин Костадинов. Вчера земеделците организираха поредна среща с премиера и земеделския министър, която приключи без реализирано съглашение.

Земеделците не утвърждават предлагането при потвърдена загуба да бъдат подпомагани.  " Г-н Денков държи на това, че не може да подкрепя хора, които са в положително положение. По правилник не би трябвало да сме в затруднено състояние и би трябвало да покажем приходи. В същото време се изисква да потвърдим загуба. Това е ситуацията, обяснявахме го пет пъти ", описа Костадинов. 

Няма по какъв начин да сме на загуба. Тези, които се таксуват 60 на 40, те в никакъв случай не са на загуба. Те имат 60% от разноските, които им се приспадат. Върху останалите 40% си заплащат налог. Няма по какъв начин да бъдете в никакъв случай на загуба в това състояние.По отношение на заемите - в случай че ние сме на загуба, банките стартират дължимост на заемите, повишение на лихвите и така нататък, изясни той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР