Голяма част от проблемите стават, защото родителите не знаят с

...
Голяма част от проблемите стават, защото родителите не знаят с
Коментари Харесай

Шефът на „Киберпрестъпност” в ГДБОП: Получаваме до 70 сигнала на ден

Голяма част от проблемите стават, тъй като родителите не знаят с кого контактува детето, сподели той. И изясни, че нормално те схващат от близки за случилото се. " Затова ключът е родителите да споделят с детето ", уточни комисарят.

" Вчерашната интервенция беше безапелационен знак към всички хора, които смъкват детско порно у нас ", добави Димитров във връзка акцията, при която 13 души в цялата страна бяха арестувани.

 

Той изясни и че системата за търсене на деца Амбър алърт е била пусната за пръв път за Сашко, тъй като казусът е отговарял на условията - детето е било оповестено за общодържавно търсене и е и имало подозрение, че може да има заплаха за живота му. ГДБОП е единствено медиатор, антимафиотите включват системата след молба от полицията. " Надявам се да бъде открит скоро ", сподели Димитров.

 

И изясни, че един път седмично българска компания става жертва на машинация с сменен айбан. При тази скица хакери пробиват пощата на чиновник. След това наблюдават връзката и сменят банковата сметка, на която би трябвало да се пратят пари. Измамите са за десетки хиляди левове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР