Голяма част от навиците на домашните любимци са трудни за

...
Голяма част от навиците на домашните любимци са трудни за
Коментари Харесай

Защо котката трябва да спи в леглото ви

Голяма част от навиците на домашните любимци са сложни за пояснение. Например, котките обичат да спят до стопаните си, без значение от това, че имат личен комфортен панер за спане. Не всеки човек се усеща добре, когато в леглото му има животно. Но котките имат лично виждане по въпроса. Те избират мястото си за спане освен от позиция на удобството, само че и на температурата.
Дори и в случай че кошът за спане на котката се намира наоколо до източник на топлота, тя сигурно ще избере леглото на стопанина си. Всъщност, в допълнение към чисто физическата топлота, котките са привлечени от спокойствието, което излъчва човек по време на сън.
 Как котките отстраняват отрицателната сила от живота ни? Как котките отстраняват отрицателната сила от живота ни?
Много хора са на мнение, че котките не вършат нищо, с изключение на да ядат, спят и мъркат. Но в действителност тези животни носят доста изгоди на собстве...

1. Те са привлечени от възпалените органи в тялото на притежателя си
Всеизвестен факт е, че котките усещат къде е болното място на човек и обичат да лягат непосредствено върху нея. По този метод те се пробват да облекчават болката на притежателя си. Според някои учени, котките са в положение да излекуват избрани болести по този метод.
2. Котките доста обичат топлината и се пробват да бъдат допустимо най-близо до нея
Освен това те се стремят да затоплят всички към себе си. Лягайки в краката ви, котката просто желае да ги затопли.
 Куче или котка – какво издава изборът за твоя темперамент? Куче или котка – какво издава изборът за твоя темперамент?
Истината в действителния живот е - тези две доста благи същества не могат да се понасят, въпреки че всяко предписание си има своите изключения. Не с...
3. Копнеж за сигурност и сигурност
Котката желае да се усеща в сигурност. Тя се свива на топка в краката ви и се усеща като малко котенце, свито в скута на майка си.  Котката ляга в леглото на стопанина си освен, тъй като е привързана към него и обича топлината, само че и тъй като усеща, че той е уплашен и желае да облекчи напрежението му.
Широко публикувано е мнението, че котките имат доста мощно енергийно биополе, което може да бъде източник на сила за хората, без да навреди на самото животно. Когато спите в едно легло с котката си, бързо ще се отървете от отрицателните мисли.
Котките не са глупави животни - приемайки непознатата отрицателна сила, те знаят по какъв начин да я изхвърлят без последици. Освен това те усещат точките на секване на магнитни полета, които въздействат отрицателно на психическото и физическото здраве на индивида. За да обезвреждат това нездравословно взаимоотношение, те търсят непосредственост със стопанина си. Вибрациите на негативните талази притеглят котките и те стартират да ги следват, с цел да ги отстраняват.
И запомнете, че котката ще легне в леглото ви, само в случай че усеща, че сте прекомерно напрегнати и имате потребност от разтоварване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР