Голяма част от нас имат навика да разкриват душата си

...
Голяма част от нас имат навика да разкриват душата си
Коментари Харесай

Тайните, които трябва да запазите само за себе си

Голяма част от нас имат навика да разкриват душата си пред всеки. Но това е огромна неточност, защото не всички към вас имат положителни планове. Научете кои са 7-те секрети за персоналния ви живот, които не трябва да споделяте с никого.
1. Неприятни страсти от контакта с избрани хора
Всеки пази отрицателни мемоари от връзките си с избрани хора. Важно е да можете да се освободите от тези усеща. Отрицателното единствено ще отнеме силата, както вашата, по този начин и тази на вашия слушател. Човек по-скоро би предпочел да изслуша гледната точка на позитивния събеседник, в сравнение с недоволствата за изцяло непознати за него хора, които споделят отрицателни истории.
Избавете се от всичко, което ви потиска и дърпа надолу. Фокусирайте се върху сегашното и ще забележите, че от ден на ден хора желаят да поддържат връзка с вас.
2. Материални придобивки и най-много тяхната цена
Всеки знае, че цената на движимостта не всеки път е равна на нейната цена. И въпреки всичко от време на време е мъчно да устоиш и да не се похвалиш с новата си кола или със скъпия си телефон. По този метод само можете да създадете усещане за високомерен човек, който се интересува само от материалните аспекти. " Скромността краси човек " - не забравяйте това. 
3. Планове и планове за бъдещето
 С тези 5 психически трика ще спечелите всеки мъж С тези 5 психически трика ще спечелите всеки мъж
Разбира се, всяка връзка стартира с искрица на интерес, само че какъв брой надълбоко някой се влюбва във вас постоянно е резултат от напъните, които и д...
Постигането на задачите е доста по-вероятно да стане действителност, в случай че не ги разкривате авансово пред никого. След като ги споделите с другите, вие към този момент няма да имате предпочитание да работите толкоз интензивно за реализацията им. Но в случай че запазите проектите си в загадка, имате по-висок късмет да ги превърнете в действителност.
4. Размера на заплатата и спестяванията ви в банката
Единствено банковите чиновници би трябвало да знаят истината за вашите приходи. Едва ли най-хубавата тематика за диалог са парите, защото в никакъв случай не може да сте наясно какво е финансовото положение на вашия събеседник сега. В неговите очи може да изглеждате като човек, който желае да покаже предимство, даже и в случай че вие самите нямате такива планове. Парите са в положение да нанесат необратими вреди в връзките ви с другите. 
5. Благородните каузи, които вършите
Вероятно сте осведомени с максимата, че вършенето на добрини прочиства кармата. Да, това в действителност е правилно. Но в случай че започнете да парадирате с добрините си, обстановката ще придобие непредвиден поврат. Ако извършите подаяние, акцентирайте върху хората, на които сте помогнали, а не върху постъпката си.
 Никога НЕ правете тези 20 неща във връзката си Никога НЕ правете тези 20 неща във връзката си
Психолозите са съставили лист от 20 неща, които в никакъв случай не трябва да вършиме в една връзка. Щастието ви е значимо, по тази причина научете какво да...
6. Източници на прояснение
За всеки човек просветлението идва от разнообразни източници. За някои това е религията или спорта, а други намират смисъл в медитацията. Каквото и да ви дава сили, в никакъв случай не налагайте избора си на другите.
7. Семейни драми и проблеми
Не споделяйте проблемите си с близките. Никога не може да сте сигурни, че те ще запазят тайната ви. Това, че вие сте дискретни и не коментирате споделеното от тях, не значи, че те ще ви отвърнат по същия метод. Изпитваме удовлетворение от мисълта, че другите се интересуват от всеки аспект от персоналния ни живот. Но в действителност това не е по този начин. Част от прекарванията в живота ви би трябвало да запазите единствено за себе си или да ги споделите с доста стеснен кръг от хора. 
Ако въпреки всичко сте позволили грешката да споделите прекомерно персонална информация с другите и към този момент съжалявате за това, не се самообвинявайте, а помислете какво би трябвало да извършите, с цел да не изпаднете още веднъж в сходна обстановка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР