Голяма част от хората в новите политически проекти просто не

...
Голяма част от хората в новите политически проекти просто не
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Хората в новите политически проекти не стават


Голяма част от хората в новите политически планове просто не стават – нямат качества. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева. Тя беше депутата в няколко Народното събрание, като политическата ѝ кариера потегли от Българска социалистическа партия.

„ Няма филтър, в старите партии имаше някакво решето – не можеше инцидентен човек да стигне до парламент. Тези всичките са планове за еднократна приложимост. Това е модела на захарния памук “, посочи Дончева.

По думите ѝ битката за е обречена, тъй като в нея „ няколко следващи Народното събрание се блъскат хора, които не знаят къде са застава в правосъдна зала и коя зала защо служи “.

Според водача на „ Движение 21 “ няма вяра 48-ото Народно заседание да излъчи постоянен кабинет, който да свърши каквото и да било работа.

По информация на Дончева концепцията е била в държавното управление да влязат ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, а партиите на Стефан Янев („ Български напредък “) и на Слави Трифонов („ ИТН “) да добавят болшинството. обаче не са излезли.

Лидерът на „ Движение 21 “ не вижда смисъл и в гласуваната от Народното събрание. Никой не може да изясни свястно какво ще вземем и какво ще дадем с тази помощ “, посочи тя.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР