Голяма част от хората не излязоха да гласуват, защото кампанията

...
Голяма част от хората не излязоха да гласуват, защото кампанията
Коментари Харесай

ВМРО: Вторият ни евродепутат ще е Андрей Слабаков


Голяма част от хората не излязоха да гласоподават, тъй като акцията стартира мръсно и компроматно, въпреки и да не е казус. Хората които гласоподаваха за нас, са хора които гласоподават патриотично, това са хора които следиха работата ни в последните години.

Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в предаването "Лице в лице " по bTV след вчерашните избори за представители в Европейския парламент. Заедно с него, в студиото посетител беше и първият в листата на Вътрешна македонска революционна организация за евроизборите - Ангел Джамбазки.

"Не съм правил преференциална акция за себе си. По време на тази акция върху нас се стовариха негативите на четири партии - "Воля ", "Атака ", "Възраждане " и "Презареди България ". Въпреки това благодарим на всички, които ни поддържаха, които се сплотиха. Ясно беше, че единствено Вътрешна македонска революционна организация ще съставлява националния интерес в Европейския парламент ", означи от своя страна Ангел Джамбазки.

"От 17 индивида в нашата листа, седем бяха от Вътрешна македонска революционна организация, а останалите - други хора, с които сме работили. Така стимулирахме хората да се съревновават, дадохме опция на хората да избират. Вторият мандат при нас ще бъде режисьорът Андрей Слабаков ", добави Каракачанов.

Каракачанов и Джамбазки разясниха и "престрелките " с съдружния си сътрудник Волен Сидеров, водач на "Атака ". По-рано през днешния ден Сидеров сложи под въпрос "сексуалната ориентировка " на Джамбазки.

"Не съм нападал по никакъв метод Каракачанов, само че през ноември 2018 година Джамбазки написа донос против мен. Там аз съм разгласен за недопустим. Питайте Каракачанов и Джамбазки през какъв брой години си сменят мнението... О, тук се стреснах (чувайки, че е даден на съд от Джамбазки), доста ме е боязън, когато ме заплашват хора, които не са наясно със своята полова ориентировка ", беше декларирал Сидеров.

Чувайки думите на водача на "Атака " на видеозапис, Джамбазки избухна в смях.

"Когато някой приказва такива неща, има проблеми със личното си самоопределяне ", сбит беше той.

"Аз настоявах трите партии да се явим дружно на изборите (визирайки Вътрешна македонска революционна организация, "Атака " и НФСБ). Не е съществено това. Аз попитах Сидеров - по какъв начин ще се погледнем в очите, толкоз ненавист... от малкия екран му да влизат в кооперацията, където пребивавам, до момента в който съм на акция в провинцията. Съседите да ми звънят, с цел да питат "абе, тука някакви желаят да влязат в жилището ти ". Нямам желание да унищожавам обединението поради персоналните страсти на някого ", показа на собствен ред Каракачанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР