Голяма част от гражданите са интелигентни. Първо-трябва да се смени

...
Голяма част от гражданите са интелигентни. Първо-трябва да се смени
Коментари Харесай

Кристиян Вигенин: Няма да подкрепим подхода на ИТН

Голяма част от жителите са интелигентни. Първо-трябва да се смени модела на ръководство. Виждаме един водач, който взима еднолични решения. Сега новият водач дефинира някакъв състав на кабинета и го споделя по тв приемника. Този диалог би трябвало да се състои в Народното събрание, а не от екрана на частната партийна телевизия.

Трябва да има дълбоки промени.

В предложенията на Трифонов виждаме димки, които са положителни. Но вижте, зад тях се крие една философия на ръководство, която е нездравословна. Приватизацията на ББР, да вземем за пример. Това, че тази банка бе опорочена, не значи, че би трябвало да се приватизира. Служебното държавно управление я върна там, където би трябвало да бъде. Защо Има Такъв Народ не споделиха за банката преди изборите?

Ние сме срещу концесиониране на автомагистралите. Една част от хората в оферти кабинет, са доста добре познати лица и с доста отрицателна биография. Николай Василев изповядва извънредно демократична политика. Очакваме да се тръгне към извънредно приватизиране. Той не ни е питал за министрите. Когато ги показа в Народното събрание, ще си кажем мнението за всеки от тях. Когато имаш 60 и няколко депутата, не можеш да си позволиш да кажеш: „ Или приемате това, или отиваме на избори “. Как с 60 индивида един парламент може да работи?!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР