Голяма част от феновете на Ливърпул и Реал Мадрид се

...
Голяма част от феновете на Ливърпул и Реал Мадрид се
Коментари Харесай

Киев опитва да осребри домакинството си на финала на Шампионска лига

Голяма част от почитателите на " Ливърпул " и " Реал " Мадрид се отхвърлят да участват на финала на Шампионската лига поради високите цени на хотелите в Киев. Това оповестява локалният вестник " Вести ".

Финалът на най-престижния шампионат в Европа ще се състои на 26 май на Олимпийския стадион в Киев , който има потенциал от 70 000 места . Дълго преди този мач локалните хотели покачиха цените си за тази дата сред 5 и 10 пъти.

Според изданието почитателите на двата тима са спрели да резервират билети за финала , макар че техният витален стандарт е няколко пъти по-висок от този в Украйна.
 
 Guliver/Getty Images

Привържениците на " Ливърпул " не могат да си разрешат да дойдат или да останат в Украйна за дуела за купата на Шампионската лига . Те смятат това за " най-скъпия край в историята " и се оплакват от измами ", написа още " Вести ".-->

Пътуването в двете направления излиза към 1700 лири, а настаняването в хотел може да се окаже 2-3 пъти по-скъпо от полета. Според почитател на британския отбор най-ниската цена за нощувка в хотел в интервала 25-27 май е 900 лири (т.е. малко над 2000 лева), а за три нощувки тя варира сред 1800 и 3000 лири.
 
 Guliver/Getty Images

Властите в Киев въпреки всичко оповестиха, че чакат към 35 000 последователи от чужбина да участват на мача.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР