Голяма част от депутатите се държат арогантно и надменно, държат

...
Голяма част от депутатите се държат арогантно и надменно, държат
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: ПП сме си същите, президентът Румен Радев се промени -

Голяма част от депутатите се държат надменно и пренебрежително, държат се зле с сътрудниците си. Това е мъчно да бъде ограничавано и да се насочва в посока, в която да бъдем градивни и да ковем закони, а не да влизаме в цинични обиди.

Това сподели ръководителят на към момента настоящото Народно заседание във почивка Мирослав Иванов по бТВ. По думите му той е завършил последният работен ден на Народно събрание през вчерашния ден с известно облекчение. 

Аз нямах никакви упования и настройки, че ще бъда част от листите. За мен нещата поеха в непредвидена посока и внезапно станах пръв измежду равни.
Тежка е тази корона, аз съм я приемал постоянно с голяма отговорност, призна Иванов. 

Според него е било изцяло допустимо това Народно заседание да продължи работа и да бъде образуван нов кабинет. „ Надявахме, че ще има още депутати, които да поддържат нашата стратегия. Дадохме всичко от себе си “, сподели Иванов.

Относно връзките с президента Румен Радев, Иванов разяснява, че Политическа партия е същата партия, само че президентът се е трансформирал. „ Ние сме имали своите неточности, но сме имали и позитивни неща. Радев в нито един миг не сподели поздравления за държавното управление “, акцентира ръководителят на Народно събрание. 

В Политическа партия имаме вяра, че на изборите ще имаме по-добър резултат от предходната година, сподели още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР