Голяма част от дамите са привърженички на пръстените и не

...
Голяма част от дамите са привърженички на пръстените и не
Коментари Харесай

На кой пръст трябва да носим пръстените

Голяма част от дамите са привърженички на пръстените и не приказваме единствено за годежния или брачната халка. Жените, които нямат сътрудник, също обичат да се глезят с красиви пръстени, които прилежно блестят от ръцете им. Пръстените са измежду обичаните бижута на дамите. Какво знаете за тяхната символика обаче? На коя ръка и на кой пръст би трябвало да носим пръстен, с цел да притеглим щастието в живота си. Ето отговорите на тези въпроси.

Палец – първия пръст на ръката е обвързван с логиката, със способността да вземате решения, със мощната воля, която ви оказва помощ да преминавате през най-различни инциденти в живота си. Хората, които носят пръстен на палеца си, са изявени водачи, които декларират водачеството си, които се утвърждават и декларират като персони. Камъни, подобаващи за пръстените на този пръст, са рубин, карнеол, гранат. Подходящи за сребърните пръстени.
 Защо би трябвало да свалим брачната халка след развода – отговорът ще ви изненада Защо би трябвало да свалим брачната халка след развода – отговорът ще ви изненада
От дълбока античност сватбените халки са считани за заветен знак на фамилния съюз. Обичаят за слагането им на безименния пръст е възн...

Показалец – хората, които носят пръстен на показалеца на дясната ръка, имат положително самочувствие и его. Те са мощни, уверени в себе си, водачи. Ако ви липсва самочувствие или самооценката ви не е задоволително добра, купете си пръстен и го сложете на показалеца на дясната ръка. Препоръчваме да бъде с някой от следните камъни: аметист, наследник топаз или лапас лазули. Чудесен метод да се мотивирате и да повярвате в себе си.

Среден пръст – в случай че носите пръстен на междинния си пръст, значи различавате положителното от злото, вие сте виновен човек, на който може да се разчита. Имате ясно изразени полезности, които не потъпквате за нищо на света и не позволявате на различен да го прави. Подходящи камъни за баланс и естетика за този пръстен за кварцът и лунният камък.

Безимен пръст – пръстът, върху който най-често се носят пръстени. Той е обвързван с любовта, с чувството за лекост. Креативните хора с гений носят пръстен на този пръст. Добра концепция е, в случай че към момента търсите огромната обич, да си купите пръстен за този пръст. За камък изберете аметист, сапфир, тюркоаз или различен пъстър кристал.

Малък пръст – хората, които носят пръстени на дребния пръст, обичат да поддържат връзка, имат огромен разсъдък, връзката им се получава чудесно постоянно. Те могат да показват себе си и своята позиция, не се опасяват да го вършат. Без значение на коя ръка носите пръстена, той е знак за мощната ви вътрешен глас.
 Как да носим пръстените, с цел да предизвикаме благополучие и шанс в живота си? Как да носим пръстените, с цел да предизвикаме благополучие и шанс в живота си?
Пръстенът е знак на вечността и единството. Носенето му на избран пръст крие избрана символика. Как е вярно да носим пръстен...

Колкото и да обичате пръстените, се счита, че в случай че носите такива на повече от един пръст на ръката си, изпитвате компликация да откриете естетика в себе си, да се балансирате, да вземете решения за себе си и личния си живот. Така че – имате ли пръстен и в случай че да, на кой пръст?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР