Голяма част от чалга певиците, които бяха топ и мечта

...
Голяма част от чалга певиците, които бяха топ и мечта
Коментари Харесай

И Анелия истеряса: Дърта съм!

Голяма част от чалга певиците, които бяха топ и фантазия за хиляди почитатели в зората на своята кариера, не могат да осъзнаят, а още по-малко да одобряват, че остаряват и идват нови попълнения. Към момента свежата плът в чалгарията са Лидия, Данна и сходни, до момента в който титулярките и някогашните мегазвезди малко по малко залязват.

Една от тези, които постоянно се е славила със суетата си, е Анелия. И таман тя е измежду певиците, които са развили уплаха към остаряването и бръчките. Помним, че преди към 15 години, още в разцвета на младостта си, Анелия не даваше на репортерите да снимат единия й профил, тъй като не си го харесвала.

Е, в този момент е почнала да не харесва много повече неща и надлежно хуква да ги поправя. Анелия пусна фотография, на която се вижда, че си е правила следващата пластична намеса при лекар Яковос, който скоро ще взе участие и в ново шоу на Би Ти Ви.

Певицата не посочи какво тъкмо й е оправял лекарят, само че наподобява прекомерно удовлетворена и халилена до уши. Най-вероятно тя е опъвала и запълвала бръчки и е коригирала овала на лицето си, а евентуално и този запустял неин " гнусен профил " (което, както знаем, може да стане посредством промяна на носа с филъри).
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР