Голяма американска компания може да се занимава с добива на

...
Голяма американска компания може да се занимава с добива на
Коментари Харесай

Тръмп: Компания от САЩ ще разработва нефта на кюрдите

Голяма американска компания може да се занимава с добива на нефт в Северна Сирия в полза на локалното кюрдско население. Това беше оповестено в понеделник на среща в офиса в Белия дом на президента Доналд Тръмп с публицистите.

" Взехме петрол под отбрана ", сподели американският водач, разяснявайки изтеглянето на американските войски от турската зона на интервенция в Северна Сирия.
 Тръмп: Не сме обещавали на кюрдите, че ще ги пазим 4 века
Тръмп: Не сме обещавали на кюрдите, че ще ги пазим 4 века

Съединени американски щати с смяна на политиката в Близкия изток

В същото време Тръмп приказва много двусмислено за ориста на нефтените залежи в региона. " Ако си спомняте, аз се противопоставих на американското навлизане в Ирак за да се смъкна президента Саддам Хюсеин. Аз бях граждански и нямах власт в тази област. Въпреки това постоянно съм се противопоставял на нашествието в Ирак. Това не беше положително решение Но постоянно съм казвал: " Ако нахлуете, запазете си нефта! Същото нещо тук ", сподели президентът на Съединени американски щати.
 Турция мачка кметове кюрди, критици на настъплението в Сирия
Турция мачка кметове кюрди, критици на настъплението в Сирия

Турция предприе репресии против инакомислещите

" И ние ще измислим нещо за кюрдите да имат пари. Може би ще осигурим идването в района на една от огромните ни петролни компании, тъй че всичко да се извърши както би трябвало ", в допълнение означи Тръмп. " Така кюрдите ще имат приток на пари , които всъщност не съществуват сега. Всички се бият. Няма огромни ресурси от нефт в тази област, само че всички се борят за наличното ", добави Доналд Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР