Голям страх тресе хората, боравещи с много пари, особено тайни,

...
Голям страх тресе хората, боравещи с много пари, особено тайни,
Коментари Харесай

Наш астролог: Финансовият Армагедон ще е на 12 януари 2020 година в 18:57 часа българско време

Голям боязън тресе хората, боравещи с доста пари, изключително секрети, или с огромни количества други запаси.

Причината за суматохата им е, че може да изгубят и да бъдат сложени под външен надзор. Затова загатна известният астролог, езотерик, кабалист, публицист Николай Радев – Алдебаран.

„ От някое време над Земята и хората господства най-мощно въздействие от Небето, което слага в режим на противопоставяне две основни сили: Меч против щит, желязо против кремък. Или: най-мощната разрушителна, само че и преобразяваща мощ, в случай че е под надзор, наречена Плутон, против основната система за резистентност, отбрана, сигурност, надзор и ръководство, наречена Сатурн “, написа в уеб страницата си tayni.net астрологът.

„ Това основава мощно напрежение и на Земята. Както вътре в обособения човек, по този начин и сред хората, сред групи от хора, сред страни и сред всичко що мърда. И не на последно място – и в земните глъбини.

Но по какъв начин главно се отразява това на обособения човек? Най-напред, при съвсем всички хора, мощно се разклаща чувството за сигурност на професионалното занятие. Особено в случай че имат и управителна служба и носят повече отговорности “, предизвести той.

„ После идват сигурността от парите, които печелят и дават, положението на жилище и жилищните условия, друга недвижима благосъстоятелност, положението на най-близките хора, явяващи се съществена опора или отговорност, личното положение, в това число здравословно “, изяснява Алдебаран.

„ Така че най-малко с едно от изброените положения да се сблъска човек, както постоянно се случва в последно време, това може да породи напрежение и боязън от незнайното. Но може да породи и неподозирани сили и нови, огромни благоприятни условия “, прибавя той.

„ В същото време доста от най-жизнените, рисковани и буйни натури се усещат мощно лимитирани и потиснати, с намалено самочувствие. И с намален тонус и либидо. И със полова угнетеност и незадоволеност “, написа известният астролог и езотерик в уеб страницата си.

„ И в случай че решат да се разпалват и да извършат нещо на инат на рестриктивните мерки, пониженията и подтиснатостите си, те доста постоянно и внезапно биват ограничавани, примерно, от насрещния дирек. Или от нещо друго насрещно. Защо? Защото тук би трябвало да се мисли и да се работи рационално, с високо равнище на хладнокръвие, а не истерично “, предизвестява той.

А огромна тресчица тресе и съвсем всички хора, боравещи с доста пари, изключително секрети, или с огромни количества други запаси. Главно заради страха да не изгубят и да бъдат сложени под външен надзор “, прецизира Алтебаран.

Оказва се, че кулминационната точка на процесите, които някои мистици биха нарекли финансов Армагедон, е на 12 януари 2020 година в 18:67 часа българско време.

„ Тогава ще се образува и ще проработи новата небесна матрица Сатурн-Плутон. А остарялата, проявяваща се цели 37 години, към този момент е към привършване. Било що било, нещата стартират отначало. Всичко трайно открито към този момент се люлее, с цел да вземе връх най-трайното и устойчивото. И то – да породи нов модел за бъдещето, при който твърдостта и щитът да преобладават “, прибавя фамозният астролог.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР