Голям скандал тресе общинското предприятие „Социални дейности“ във Враца, научи

...
Голям скандал тресе общинското предприятие „Социални дейности“ във Враца, научи
Коментари Харесай

Шефка заключи подчинените си след подаден сигнал срещу нея

Голям скандал тресе общинското дружество „ Социални действия “ във Враца, научи организация BulNews. Потресени и възмутени чиновници подават редица сигнали против шефката си за нередности и тормоз, като след един от тях тя ги заключила в помещение и почнала да тършува в персоналните им движимости.
Става въпрос за шефката на стол №2 във Враца Невелина Димитрова. По думите на чиновниците там, шефката им допускала груби нарушавания в работата и превишавала правата си. Въпреки редицата подадени докладни до шефа на общинското дружество „ Социални действия “ Гошо Недялков, реакция нямало. Подчинените на Димитрова вдигнали ръце от държанието й и най-после решили да потърсят подпомагане от общинския съвет в града.
Проблемите на чиновниците бяха изложени на последното съвещание на локалния парламент. Хората алармирали на съветника от групата на Българска социалистическа партия Иван Иванов. Те описали в детайли нарушаванията на шефката им се подписали под думите си.
По време на съвещанието по този начин и не стана ясно какви са нарушаванията от страна на Димитрова. Наша инспекция обаче сподели, че сигналът на личния състав касае „ машинация в цената и количеството на стоките и услугите, предлагани от предприятието за сметка на жителите, които са консуматори на услугата “.
Служителите се оплакват и от непрекъснат тормоз от страна на директния им началник. По думите на пострадалите, след последния им сигнал до Недялков, Димитрова побесняла и в края на работния им ден ги заключила в стола. Директорката, дружно със обществения служащ Нели Дакова, почнали да дърпат и наскърбяват жестоко служащите, като даже претършували чантите им.
Стигнало се до такава степен, че пострадалите извикали полиция за непозволено задържане. Проверка на униформените посочила, че в багажа на чиновниците били единствено персоналните им движимости.
Във въпросния ден в столовата дошъл и Гошо Недялков, който по думите на пострадалите не защитил тях, а Димитрова и по този начин за следващ път посочил, че за шефката няма да има никакви последици, каквото и да прави.
На сесията съветникът Иван Иванов изиска от кмета Калин Каменов да назначи инспекция по случая и да вземе ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР